Συγχαρητήρια του Δημάρχου προς τους επιτυχόντες στις πανελλαδικές εξετάσεις

Τα συγχαρητήριά του απηύθυνε σήμερα (29/6) ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαϊας Σπύρος Μυλωνάς προς τους νέους και τις νέες των Λυκείων της Δυτικής Αχαϊας που πέτυχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις βαθμολογίες που τους επιτρέπουν την είσοδο στα ΑΕΙ.

Η πλήρης δήλωση του Δημάρχου έχει ως εξής:

«Συγχαίρω τους νέους και τις νέες του Δήμου μας που πέτυχαν το στόχο τους για εισαγωγή στα ΑΕΙ. Να θέτουμε στόχους και να εργαζόμαστε με επιμονή για να τους επιτύχουμε, είναι ένα χρήσιμο μάθημα που θα τους συνοδεύει σε όλη τους της ζωή. Ανοίγει τώρα ο δρόμος των ακαδημαϊκών σπουδών που θα δώσει στους επιτυχόντες καλύτερες προϋποθέσεις για να ικανοποιήσουν τα όνειρά τους.

Ταυτόχρονα απευθύνομαι και προς τους νέους που φέτος δεν τα κατάφεραν. Θα πρέπει να θυμούνται ότι η επιτυχία στις πανελλαδικές εξετάσεις είναι μεν σημαντική αλλά δεν αποτελεί μονόδρομο και πως θα έχουν πολλές ευκαιρίες στη ζωή τους για να πετύχουν τους στόχους τους.

Οι σκέψεις και οι ευχές μου ας συνοδεύουν όλες και όλους τους νέους μας».

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων