Συγχαρητήρια Σπύρου Μυλωνά στις νέες και τους νέους που πέτυχαν στα Πανεπιστήμια

«Η κοινωνίας μας σας περιμένει για να την κάνετε καλύτερη» αναφέρει στο συγχαρητήριο μήνυμά του ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαϊας Σπύρος Μυλωνάς προς τους μαθητές των Λυκείων του Δήμου που συνεχίζουν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Το πλήρες μήνυμα του Δημάρχου έχει ως εξής:

«Απευθύνω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους νέους και τις νέες των Λυκείων του Δήμου μας που θα συνεχίσουν τις σπουδές τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Οι εισαγωγικές εξετάσεις είναι μια δοκιμασία. Πρώτα-πρώτα για τους υποψήφιους κι από κοντά για τις οικογένειές τους αλλά και τους εκπαιδευτικούς που εργάστηκαν μαζί με τα παιδιά. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους.

Σε όσους και όσες πέτυχαν θέλω να πω ότι ανοίγει τώρα ο δρόμος για την απόκτηση της εξειδικευμένης γνώσης για την οποία απαιτείται συνεχής προσπάθεια. Εύχομαι να είναι επιτυχημένη αυτή η προσπάθεια και να έχετε μια γόνιμη ακαδημαϊκή διαδρομή. Η κοινωνία μας σας περιμένει για να την κάνετε καλύτερη.

Η σκέψη μου βρίσκεται και κοντά στους νέους μας που δοκίμασαν χωρίς επιτυχία. Ας θυμούνται ότι η ζωή επιφυλάσσει πάντα δεύτερες ευκαιρίες και ότι η απόκτηση της ειδίκευσης περνάει από πολλούς δρόμους.

Οι νέοι είναι το μέλλον και όλοι εμείς οφείλουμε να το προετοιμάσουμε όσο μπορούμε καλύτερα».

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων