Στόχος χυδαίων επιθέσεων ο Δήμαρχος Σπύρος Μυλωνάς

Ανυπόστατη και χυδαία επίθεση κατά του Δημάρχου Δυτικής Αχαΐας Σπύρου Μυλωνά εξαπέλυσε η εφημερίδα «Νεολόγος».

Η επίθεση εξαπολύθηκε με αφορμή συμβάσεις που διατηρεί ο Δήμος με συγκεκριμένη εταιρεία που εξειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών για την προστασία προσωπικών δεδομένων (DPO) καθώς και στις υπηρεσίες ενδυνάμωσης συστήματος εσωτερικού ελέγχου, εκπαίδευσης προσωπικού και βελτιστοποίησης της λειτουργικότητας των υπηρεσιών του Δήμου. Πρόκειται για επτά συμβάσεις, στη διάρκεια της τριετίας, συνολικού ύψους 120.000 ευρώ.

Πρώτον, η σχέση του Δήμου Δυτικής Αχαΐας με την εν λόγω εταιρεία προϋπήρχε, με την παρούσα δημοτική αρχή να συνεχίζει τη συνεργασία μαζί της.

Δεύτερον, για κάθε μία από αυτές τις συμβάσεις έχουν ακολουθηθεί όλες οι νόμιμες υπηρεσιακές διαδικασίες και έχουν αναρτηθεί στη «Διαύγεια».

Τρίτον, όταν ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας υπέστη έλεγχο από το Ελεγκτικό Συνέδριο, οι ελεγκτές συνεχάρησαν το Δήμο για τις διαδικασίες εσωτερικού ελέγχου που έχει προωθήσει γεγονός που αποδεικνύει τη χρησιμότητα των εν λόγω συμβάσεων.

Τέταρτον, η εν λόγω εταιρεία παρέχει τις ίδιες υπηρεσίες και με την ίδια διαδικασία (απ’ ευθείας αναθέσεις) στους Δήμους Αιγιάλειας, Πατρέων, στο πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου και στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας».

Από όλους τους Δήμους και φορείς της Αχαΐας μόνο η Δυτική Αχαΐα απασχόλησε την εφημερίδα. Γιατί άραγε;

Συμβάσεις συνολικού ύψους 120.000 ευρώ σε τρία χρόνια εμφανίσθηκαν ως «συμφωνίες εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ». Γιατί άραγε;

Η εν λόγω εφημερίδα, επί τριετία, ελάχιστα έως καθόλου ασχολήθηκε με το Δήμο Δυτικής Αχαΐας και μόλις το τελευταίο δίμηνο ο Δήμος και ο Δήμαρχος γίνονται συνεχώς στόχος συστηματικών και βίαιων δημοσιευμάτων. Γιατί άραγε;

Η εξήγηση είναι γνωστή. Η εφημερίδα βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία. Η αποστολή της είναι να προβοκάρει το Δήμο και το Δήμαρχο. Σύντομα θα κάνει την εμφάνισή του και ο εκλεκτός της για το Δήμο Δυτικής Αχαΐας που κρύβεται πίσω από αυτά τα άθλια δημοσιεύματα.

Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Τα συμφέροντα που κρύβονται πίσω από τις αθλιότητες σε βάρος του Σπύρου Μυλωνά θα αποκαλυφθούν πολύ γρήγορα.

Στο μεταξύ ο Δήμαρχος ανέθεσε στους δικηγόρους του να εξετάσουν το ενδεχόμενο κατάθεσης αγωγών σε βάρος της εφημερίδας και των ραδιοσταθμών της γι’ αυτό το οργανωμένο εις βάρος του σκηνικό.

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων