Στο Διοικητή του ΙΚΑ ο Δήμαρχος

20140925_100615

Τον διοικητή του ΙΚΑ κ. Ροβέρτο Σπυρόπουλο επισκέφθηκε την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014 ο Δήμαρχος Δυτ. Αχαΐας κ. Χρήστος Νικολάου , μαζί με τον Αντιδήμαρχο κ. Αθανάσιο Ραυτακόπουλο και τον πρόεδρο του ΟΤΑΔ και βοηθό δημάρχου σε θέματα παιδείας , κ. Άκη Μπαχρά. Στην συζήτηση που πραγματοποιήθηκε σε φιλικό κλίμα ο δήμαρχος ζήτησε από τον διοικητή να εξετασθεί θετικά το φλέγον για την περιοχή της Δυτ. Αχαΐα ζήτημα, της επαναδημιουργίας υποκαταστήματος ΙΚΑ στην Κ. Αχαΐα , με την αποστολή υπαλλήλων και σκοπό την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πολιτών, που τον τελευταίο καιρό αναγκάζονται να εξυπηρετούνται από τα καταστήματα της Πάτρας.
Ο κ. Σπυρόπουλος υποσχέθηκε να εισηγηθεί θετικά στο προαναφερθέν αίτημα, καθώς γνωρίζει την δυσκολία που αντιμετωπίζει η επαρχία ως προς την εξυπηρέτηση από τον φορέα, ενώ και από τις δύο πλευρές δόθηκε η υπόσχεση να υπάρχει στο εξής αγαστή συνεργασία με γνώμονα πάντα το καλό των πολιτών.

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Ποδοσφαιρικός αγώνας παλαιμάχων Δυτικής Αχαΐας πραγματοποιήθηκε σήμερα στο νέο γήπεδο του Κρίνου, με πρωτοβουλία του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.

Ποδοσφαιρικός αγώνας παλαιμάχων Δυτικής Αχαΐας πραγματοποιήθηκε σήμερα στο νέο γήπεδο του Κρίνου, με πρωτοβουλία του Δήμου Δυτικής Αχαΐας. Ένας αγώνας

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων