Στο Διοικητή του ΙΚΑ ο Δήμαρχος

20140925_100615

Τον διοικητή του ΙΚΑ κ. Ροβέρτο Σπυρόπουλο επισκέφθηκε την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014 ο Δήμαρχος Δυτ. Αχαΐας κ. Χρήστος Νικολάου , μαζί με τον Αντιδήμαρχο κ. Αθανάσιο Ραυτακόπουλο και τον πρόεδρο του ΟΤΑΔ και βοηθό δημάρχου σε θέματα παιδείας , κ. Άκη Μπαχρά. Στην συζήτηση που πραγματοποιήθηκε σε φιλικό κλίμα ο δήμαρχος ζήτησε από τον διοικητή να εξετασθεί θετικά το φλέγον για την περιοχή της Δυτ. Αχαΐα ζήτημα, της επαναδημιουργίας υποκαταστήματος ΙΚΑ στην Κ. Αχαΐα , με την αποστολή υπαλλήλων και σκοπό την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πολιτών, που τον τελευταίο καιρό αναγκάζονται να εξυπηρετούνται από τα καταστήματα της Πάτρας.
Ο κ. Σπυρόπουλος υποσχέθηκε να εισηγηθεί θετικά στο προαναφερθέν αίτημα, καθώς γνωρίζει την δυσκολία που αντιμετωπίζει η επαρχία ως προς την εξυπηρέτηση από τον φορέα, ενώ και από τις δύο πλευρές δόθηκε η υπόσχεση να υπάρχει στο εξής αγαστή συνεργασία με γνώμονα πάντα το καλό των πολιτών.

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 27.04.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 27/04/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων