Στο χώρο του δημαρχείου Δυτικής Αχαΐας θα στεγαστεί το νέο Γραφείο Εξυπηρετήσεις Φορολογούμενων    – ( Μίνι εφορία) 

 

«Ύστερα από την αποδυνάμωση  που δέχθηκε ο δήμος μας στις δημοτικές υπηρεσίες και στην εφορία η οποία λειτουργούσε  στην Κάτω Αχαΐα  και εξυπηρετούσε  την ευρύτερη περιοχή της  Δυτικής Αχαΐας,  καταφέραμε και επανασυστήσαμε το Ι.Κ.Α το οποίο στεγάστηκε στο κτίριο του Κ.Ε.Π.  στο κέντρο της  πόλης. Σε συνέχεια των ανωτέρω και θέλοντας να συμβάλλουμε στην εξυπηρέτηση των συναλλασσόμενων συνδημοτών μας με την εφορία και να μην χρειάζεται να ταξιδέψουν ως την Πάτρα για απλά ζητήματα ετοιμάζουμε – έπειτα από την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου-τον χώρο όπου θα στεγαστεί το Γραφείο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων –  Γ.Ε.Φ»» ανέφερε ο Δήμαρχος  Δυτικής Αχαΐας κ. Χρήστος Νικολάου κατά την συνάντηση που είχε με τον κ. Χαράλαμπο Κοντογιάννη , Δ/ντη Φορολογικής Περιφ. Πατρών και τον κ. Παναγιώτη Τζόλα, Δ/ντη  Γ ΄Δ.Ο.Υ. Πατρών, ενώ παρών ήταν και  ο αντιδήμαρχος κ. Αθανάσιος Ραυτακόπουλος.

 

 

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Προχωρούν τρία σημαντικά έργα στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας με ομόφωνη απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου – Αγώνας δρόμου από τη Δημοτική αρχή να σώσει τα έργα!

Με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δυτικής Αχαΐας θα προχωρήσουν τρία σημαντικά έργα για το Δήμο, τα οποία έφερε προς

Αναζήτηση

Search

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων