Στις θρησκευτικές εκδηλώσεις του Αγίου Νικολάου, στο Σπάτα και του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου, στο ναυτικό οχυρό του Αράξου, παραβρέθηκε ο δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τόσο ο δήμαρχος Χρήστος Νικολάου αλλά και μέλη της Δημοτικής Αρχής παραβρέθηκαν στις θρησκευτικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας.

IMG_20150510_104203

Την Παρασκευή 8 Μαΐου 2015 παρακολούθησαν  την θεία λειτουργία στο εκκλησάκι του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου που βρίσκεται στο ναυτικό οχυρό του Αράξου ενώ την παραμονή αλλά και ανήμερα της εορτής του Αγίου Νικολάου  παραβρέθηκαν στο Σπάτα.

«Τιμούμε, σεβόμαστε και βρισκόμαστε στο πλευρό της εκκλησίας, ιδιαίτερα όταν εορτάζουμε τον Άγιο Ιωάννη τον Θεολόγο και τον Άγιο Νικόλαο, τον θαυματουργό, ο οποίος είναι το «καταφύγιο» και το «στήριγμά» μας» ανέφερε ο δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου μετά το προσκύνημα της εικόνας ενώ επεσήμανε ότι:  «Εκκλησία και Τοπική Αυτοδιοίκηση πιστεύουμε στην δύναμη της κοινή μας δράσης και προσπάθειας  προς όφελος της κοινωνίας και των δοκιμαζόμενων συμπολιτών μας αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει η πατρίδα μας, πάντα ελέω Θεού».

DSC_0189

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων