Στην συνεδρίαση του ΔΣ της Δ.Ε.Π.Α.Ν στην Δράμα συμμετείχε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.

Στην  Δράμα βρέθηκε ο δήμαρχος  Δυτικής Αχαΐας κ. Χρήστος Νικολάου  για την συνεδρίαση  του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικτύου Ελληνικών Πόλεων για την Ανάπτυξη.

Το  Σάββατο 9 Απριλίου 2016  στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Δράμας  πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση της Δ.Ε.Π.Α.Ν.  Στην συνεδρίαση συμμετείχαν   ο δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας κ. Χρήστος Νικολάου καθώς και ο κ. Ξενοφών Μπαχράς πρόεδρος του Ο.Τ.Α.Δ.

«Όπως  γνωρίζετε ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας συμμετέχει στο Διοικητικό Συμβούλιο του Δικτύου Ελληνικών Πόλεων για την Ανάπτυξη, ένα Δίκτυο το οποίο αποτελείται από είκοσι ένα (21)  Δήμους που τους ενώνουν οι ίδιες ανάγκες, οι ίδιες ανησυχίες και το ίδιο όραμα για μια δυνατή Τοπική Αυτοδιοίκηση….» ανέφερε ο δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας και συνέχισε «Μέσα από αυτή την πρωτοβουλία στοχεύουμε να αναπτύξουμε κοινές δράσεις με εξειδικευμένο προσωπικό για την προώθηση της Τοπικής Ανάπτυξης καθώς και να καταφέρουμε να μετέχουμε σε ευρωπαϊκά πρόγραμμα αφού από μόνοι δεν είμαστε σε θέση να αξιοποιήσουμε προσφερόμενους Ευρωπαϊκούς πόρους …».

Οι συνεδριάσεις του Δ.Ε.Π.Α.Ν. θα γίνονται εκ περιτροπής σε κάθε Δήμο που συμμετέχει στο Δίκτυο.

 

20160409_121136

 

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων