Στην συνάντηση των μελών του Δικτύου Ελληνικών Πόλεων για την Ανάπτυξη – Δ.Ε.Π.ΑΝ. – παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας κ. Χρήστος Νικολάου

Στην Αθήνα την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016  στα γραφεία του Δ.Ε.Π.ΑΝ. παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας κ. Χρήστος Νικολάου και άλλοι δήμαρχοι της χώρας που συμμετέχουν στο δίκτυο , όπου και τους παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα της 5ης συνδιάσκεψης της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης που έλαβε χώρα στο Βερολίνο τον περασμένο Νοέμβριο.

Επιπλέον συζητήθηκε η συνεργασία για κατάθεση προγραμμάτων και υποβολή αιτήσεων σχετικά με ευρωπαϊκά κονδύλια καθώς και ζητήματα που αφορούν την Διαχείριση Απορριμμάτων, Πολιτική Προστασία, Κοινωνική Πολιτική & Διαχείριση Υδάτινων Πόρων.

Τον Δήμαρχο συνόδευε ο πρόεδρος του ΟΤΑΔ  κ Ξενοφώντας Μπαχράς –  ο οποίος      είχε εκπροσωπήσει την Δυτική Αχαΐα στο Βερολίνο- και ο επιστημονικός συνεργάτης του Δημάρχου  κ. Παναγιώτης Γεωργακόπουλος.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι το διήμερο 26 & 27 Φεβρουαρίου 2016 θα πραγματοποιηθεί το πρώτο συνέδριο της ΔΕΠΑΝ ¨CITY CONNECT:FORUM & EXHIBITION¨ στο  Πολιτιστικό Κέντρο ΔΑΪΣ στο Μαρούσι (Παρασκευή 9:30 & Σάββατο 11:30).

 

 

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 27.04.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 27/04/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων