Στην πληγείσα Τοπική Κοινότητα  Πορτών μετέβησαν τα υπηρεσιακά στελέχη του δήμου Δυτικής Αχαΐας ώστε να διευκολυνθούν οι κάτοικοι και να δηλώσουν τις ζημιές  που υπέστησαν από τον πρωτοφανή ανεμοστρόβιλο που έπληξε την περιοχή

Στις  Πόρτες  μετέβησαν τα υπηρεσιακά στελέχη του δήμου Δυτικής Αχαΐας ύστερα από συνεννόηση με τον πρόεδρο και τους τοπικούς συμβούλους της Τοπικής Κοινότητας Πορτών, ώστε να διευκολυνθούν οι πληγέντες και να δηλώσουν τις ζημιές που υπέστησαν από τον πρωτοφανή ανεμοστρόβιλο που έπληξε την περιοχή.

«Σύμφωνα με τις δυνατότητες και τα μέσα που διαθέτουμε, κλιμάκιο με στελέχη από τον δήμο καθώς και την ανταποκρίτρια του Ε.Λ.Γ.Α.  μετέβησαν στην Τοπική Κοινότητα Πορτών ως οφείλαμε και παραλάβαμε τις δηλώσεις  των πληγέντων. Αυτό γίνετε για πρώτη φορά και θα ακολουθήσουν επισκέψεις και σε άλλες απομακρυσμένες πληγείσες κοινότητες καθότι θεωρούμε ότι στοιχειωδώς διευκολύνεται ο συνδημότης μας και τουλάχιστον «ανακουφίζεται» από το ταξίδι προς το κέντρο που στεγάζονται οι υπηρεσίες. Μπορεί κάποιοι να μην το αντιλαμβάνονται καθώς θεωρούν τις αποστάσεις απλές. Όμως στην δύσκολη εποχή  που  ζούμε  και τα οικονομικά του καθενός μας βρίσκονται στο κόκκινο η Δημοτική Αρχή οφείλει να στηρίζει  τα απομακρυσμένα χωριά  και τους αδύναμους συνδημότες μας ……..» ανέφερε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας κ. Χρήστος Νικολάου.

Την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016 το κλιμάκιο θα βρίσκεται στα Λουσικά, την Πέμπτη  29/9/2016 στην Μιτόπολη και την Παρασκευή 30/9/2016 στην Τοπική Κοινότητα Μαζαρακίου (πληροφορίες 26930-41559 κα Βασιλική Τριανταφυλλοπούλου).

Η προθεσμία για την υποβολή των δηλώσεων είναι έως και την Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016.

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ Τ.Κ. ΠΟΡΤΕΣ

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΏΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΛΟΓΩ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΒΛΑΒΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΟΡΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΗΣ ΔΕΥΑΔ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΔΥΟ ΩΡΩΝ

Συνάντηση Δημάρχου Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλου με την Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Πολιτικής και Οικογένειας της Π.Δ.Ε.

Την Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Πολιτικής και Οικογένειας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας κ. Ντάτσικα Γεωργία υποδέχθηκε σήμερα στο γραφείο του ο Δήμαρχος

Αναζήτηση

Search

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων