Στην έκτακτη συνεδρίαση Δικτύου ΦοΔΣΑ παραβρέθηκε ο πρόεδρος του Αναγκαστικού Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων 2ης Διαχειριστικής Ενότητας Ν. Αχαΐας κ. Σπυρίδων Τραχάνης.

VAR_8415
Έκτακτη συνεδρίαση του Δικτύου ΦοΔΣΑ πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα την Δεύτερα 16 Ιανουαρίου 2017 στα γραφεία της ΚΕΔΕ υπό την προεδρία του κ. Πατούλη. Η ατζέντα περιελάμβανε την διαμόρφωση θέσης του Δικτύου ΦοΔΣΑ επί του σχεδίου νόμου του Γ.Γ. Συντονισμού Αποβλήτων.
«Να ακουστούν οι προτάσεις της ΚΕΔΕ για το νέο θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας των ΦοΔΣΑ από τη νέα ηγεσία του ΥΠ.ΕΣ. Είναι ανεπίτρεπτο να μην λαμβάνεται υπ’ όψιν η βούληση των τοπικών κοινωνιών, όπως αυτή εκφράζεται μέσω της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α΄ βαθμού» τόνισε εκτός των άλλων στην συνεδρίαση κατά την τοποθέτησή του ο κ. Τραχάνης.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 23.06.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 23/06/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 22.06.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 22/06/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων