Στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση προς έγκριση ο προϋπολογισμός του Δήμου για το 2021

Κατατέθηκε στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση, προς έλεγχο νομιμότητας και αντίστοιχη έγκριση, ο προϋπολογισμός του Δήμου Δυτικής Αχαΐας για το 2021.

Το γεγονός της έγκαιρης ολοκλήρωσης των σχετικών διαδικασιών και της αποστολής του στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση, σημαίνει ότι ο Δήμος θα έχει έγκαιρα στη διάθεσή του εγκεκριμένο προϋπολογισμό, γεγονός που θα συμβάλλει θετικά στην ανάπτυξη των δράσεών του.

Σημειώνεται ότι ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας, είναι ο πρώτος Δήμος, σε όλη την Αχαΐα, που απέστειλε προϋπολογισμό στην αποκεντρωμένη Διοίκηση. «Θέλω να εκφράσω την ικανοποίησή μου προς τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Σπ. Σταυρογιαννόπουλο και τις οικονομικές υπηρεσίες του Δήμου για την έγκαιρη ολοκλήρωση όχι μόνο της σύνταξης του προϋπολογισμού αλλά και των διαδικασιών της τελικής του έγκρισης», ανέφερε σε σχετική του δήλωση ο Δήμαρχος Σπύρος Μυλωνάς και συνέχισε: «Το νοικοκύρεμα στο Δήμο, για εμάς, δεν είναι ένα ανέξοδο σύνθημα αλλά γίνεται πράξη με συστηματική εργασία όπως αυτή που έγινε με τον προϋπολογισμό του 2021».

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων