Στα σχολικά συγκροτήματα στο Λάππα παρέστη ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας  κ. Χρήστος Νικολάου στον  αγιασμό για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. 

 

 

Ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας κ.Χρήστος Νικολάου αφού ευχήθηκε τόσο στην μαθητική όσο και στην εκπαιδευτική κοινότητα καλή σχολική χρονιά τόνισε ότι : «Η πολιτεία φρόντισε και παραδίδει σήμερα στα παιδιά του γυμνασίου ένα σύγχρονο σχολείο το οποίο καλείστε να το διαφυλάξετε και να το συντηρήσετε. Μέσα σ’ αυτό το χώρο θα καλλιεργήσετε το πνεύμα σας, θα διευρύνετε και θα εμβαθύνετε τις γνώσεις σας και θα «σμιλεύσετε» τις ψυχές σας. Στο ρευστό και αβέβαιο οικονομικό περιβάλλον  στο οποίο λειτουργεί ο Ελληνισμός επί αιώνες, η μόνη σταθερή και αναλλοίωτη αξία υπήρξε η γνώση.  Επιβάλλεται – ιδιαίτερα αυτή την εποχή που η πατρίδα μας περνά δύσκολες στιγμές –  να θωρακιστείτε και να ανοίξετε τους ορίζοντές σας όχι όμως με διάβρωση των στοιχείων της ταυτότητας του Ελληνισμού αλλά με ανανεωμένη ισχυρή ταυτότητα».

Τον Δήμαρχο συνόδευαν οι  βοηθοί δημάρχου κ.κ. Άγγελος Διακάτος & Νικόλαος Οικονομόπουλος και ο επιστημονικός συνεργάτης και πρώην αντιδήμαρχος Λαρίσου κ. Παναγιώτης Γεωργακόπουλος.

 

 

20160912_095230 20160912_090213 20160912_093433

 

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων