Σπύρος Μυλωνάς: Η Τράπεζα Πειραιώς οφείλει να κρατήσει ανοιχτό το κατάστημά της στην Κάτω Αχαΐα

Η Τράπεζα Πειραιώς πρέπει να επανεξετάσει την απόφασή της και μην κλείσει το κατάστημα της Κάτω Αχαϊας, αναφέρει σε δήλωση του ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαϊας Σπύρος Μυλωνάς.

Η πλήρης δήλωση του Δημάρχου έχει ως εξής:

«Η απόφαση της Τράπεζας Πειραιώς να κλείσει το κατάστημά της στην Κάτω Αχαΐα πλήττει σοβαρά τις συναλλαγές σχεδόν όλων των κατοίκων του Δήμου μας με το τραπεζικό σύστημα. Υπενθυμίζω ότι καθώς η Πειραιώς διαδέχθηκε την Αγροτική τράπεζα βρέθηκε να έχει πελάτες της ένα μεγάλο αριθμό κατοίκων του Δήμου μας.

Όλος αυτός ο κόσμος θα στερηθεί τη δυνατότητα της απ’ ευθείας προσωπικής επαφής του με την Τράπεζα ενώ παραμένει μεγάλος ο αριθμός των συνδημοτών που δεν έχει ευχέρεια συναλλαγών με το σύστημα win Banking ή με ένα μηχάνημα. Ουσιαστικά ένας μεγάλος αριθμός συνδημοτών οδηγούνται στον αποκλεισμό τους από το τραπεζικό σύστημα.

Καλώ τη διοίκηση της Τράπεζας να επανεξετάσει την απόφασή της και να διατηρήσει σε λειτουργία το κατάστημά της στην Κάτω Αχαΐα».

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων