Σήμερα η Παρουσίαση Β1 σταδίου μελέτης Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου Δ.Ε. Δύμης Δ. Δυτικής Αχαΐας

Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα Παρασκευή και ώρα 10:00 πμ θα γίνει παρουσίαση, από τους αναδόχους μελετητές, του Β1 σταδίου της Β’ φάσης της μελέτης: «Νέου Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου (Γ.Π.Σ.) περιοχής Διοικητικών ορίων Δ.Ε Δύμης Ν. Αχαΐας», στον χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου «Μελίνα Μερκούρη» στην Κ.Αχαΐα και παρακαλούμε να παρευρεθείτε για ενημέρωσή σας.

Η μελέτη θα είναι διαθέσιμη ηλεκτρονικά για ενημέρωση του κοινού στο πλαίσιο της διαδικασίας δημόσιας διαβούλευσης στην ιστοσελίδα του Δήμου Δυτικής Αχαΐας (dimosdymaion.gr), από την 10η Ιουλίου μέχρι 10η Σεπτεμβρίου 2015.

Υπάρχει δυνατότητα κατάθεσης εγγράφων παρατηρήσεων ή σχολίων, μέχρι την 10η Σεπτεμβρίου 2015, με υποβολή τους στη Διεύθυνσή μας (υπ’ όψιν υπηρεσίας Δόμησης – email: mayor@dymosdymaion.gov.gr )ή με ταχυδρομική αποστολή τους στο ανάδοχο μελετητικό σχήμα, με εκπρόσωπο την αρχιτέκτονα Χρύσα Διονυσοπούλου, οδός Κορίνθου 293, Πάτρα, Τ.Κ. 262 21, email : cdion@otenet.gr.

 

 

 

 

Ο Αντιδήμαρχος

Τεχνικών Έργων,

Πολεοδομίας ,Δόμησης & Χωροταξίας Δήμου Δυτ. Αχαΐας

 

Αθανάσιος Παν. Ραυτακόπουλος

 

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων