«Σφυρίζει» ο Προαστιακός για την Δυτική Αχαΐα

Τον κ. Χρήστο Οικονόμου προϊστάμενο του Ο.Σ.Ε. Α.Ε.  στην Πάτρα,  και τα στελέχη του, κ. κ. Βασίλειο Δημόπουλο (συνεργάτης του κ. Οικονόμου) και Γεώργιο Γερασιμόπουλο( προϊστ. της υπηρεσίας ΔΙΚΑΜ/ΥΜΠ Πάτρας- Πύργου- Διακοπτού) δέχτηκε στο γραφείο του ο δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας  κ. Χρήστος Νικολάου.

Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν την επέκταση του Προαστιακού στη Δυτική Αχαΐα, τις σημαντικές παρεμβάσεις που έγιναν στην σιδηροδρομική γραμμή, στο τμήμα της Δυτικής Αχαΐας, καθώς και τις Μελέτες Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του Ο.Σ.Ε.

«Νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση διότι ο Προαστιακός θα σφυρίξει στην Δυτική Αχαΐα. Ευχαριστούμε τόσο τον Ο.Σ.Ε. Α.Ε. για την κατάθεση του φακέλου που αφορά την περιοχή μας όσο και τον Περιφερειάρχη  κ. Απόστολο Κατσιφάρα  αλλά και τους Αντιπεριφερειάρχες για την πρόσκληση στο επιχειρησιακό πρόγραμμα της ΠΔΕ.  Με την  επέκταση του Προαστιακού επιτυγχάνεται η καλύτερη και ασφαλέστερη εξυπηρέτηση των πολιτών, ενισχύεται η τουριστική ανάπτυξη της Δυτικής Αχαΐας και θα δημιουργηθούν αρκετές νέες θέσεις εργασίας »,ανέφερε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος.

Παράλληλα ο δήμαρχος ευχαρίστησε τον κ. Οικονόμου για τις   σημαντικές παρεμβάσεις που έγιναν από τον Ο.Σ.Ε. στην σιδηροδρομική γραμμή στο ύψος  του Γομοστού, Μποντεΐκων και Αποστόλων, καθότι  τοποθετηθήκαν ειδικά σωληνωτά για τη διέξοδο των βρόχινων υδάτων, ένα χρόνιο  αίτημα των κατοίκων των ανωτέρω οικισμών.

Στην συνάντηση παραβρέθηκε και ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κάτω Αχαΐας κ. Ευάγγελος Τησαρχόντος.

 

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 27.04.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 27/04/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Αναζήτηση

Search

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων