Σε συνάντηση εργασίας παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας κ. Χρήστος Νικολάου και ο  Διευθυντής  του ΕΚΑΒ Δυτικής Ελλάδας κ. Μπαράκος Γρηγόριος.

Σε συνάντηση εργασίας παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας κ. Χρήστος Νικολάου και ο  Διευθυντής  του ΕΚΑΒ Δυτικής Ελλάδας κ. Μπαράκος Γρηγόριος.

Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε παρουσία της Προέδρου της ΚΕΔΔΥ κας Πατρούλα Κοκκίνη και του κ. Ιωάννη Θεοδωρόπουλου πρ.προέδρου του συλλόγου εργαζομένων ΕΚΑΒ Πατρών, συζητήθηκε η έναρξη λειτουργίας σταθμού ΕΚΑΒ εντός των ορίων του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.

«Κρίνεται απαραίτητη η μόνιμη εγκατάσταση ασθενοφόρου ΕΚΑΒ στην περιοχή μας τόνισε ο Δήμαρχος αναφερόμενος στην συχνότητα των θανατηφόρων τροχαίων ατυχημάτων της “καρμανιόλας” ΕΟ Πατρών –Πύργου», ενώ τόνισε και εξήρε την πραγματική και την επί της ουσίας αρωγή και συμβολή του ΕΚΑΒ σε όλες τις περιπτώσεις που απαιτείται η παρέμβασή του.

Στην συνέχεια αναγνωρίζοντας το σημαντικό έργο που επιτελούν  καθημερινά οι διασώστες του ΕΚΑΒ πρόσθεσε πως «με την αμεσότερη επέμβαση ίσως  θρηνούμε λιγότερα θύματα καθώς για λίγα λεπτά σώζονται ζωές και με το να υπάρχει μόνιμα ασθενοφόρο εντός του Δήμου είναι μια πολύ θετική και μείζονος σημασίας εξέλιξη».

Κλείνοντας την συζήτηση τους ο Δήμαρχος ευχαρίστησε  τον κ. Μπαράκο και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017 οπότε και θα πραγματοποιηθεί ο εθιμοτυπικός αγιασμός και τελετή παράδοσης του χώρου που παραχωρεί ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας στο ΕΚΑΒ στην Κάτω Αχαΐα πλησίον των  εγκαταστάσεων του ΣΕΔΙΠ Δυτικής Αχαΐας.

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων