Σε πλήρη εξέλιξη οι εργασίες ανάπλασης στις Πόρτες

Τις Πόρτες επισκέφθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Σπύρος Μυλωνάς όπου βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες ανάπλασης. Οι εργασίες αυτές περιλαμβάνουν ένα σύνολο παρεμβάσεων που είναι οι εξής:

  • Η κατεδάφιση του κτιρίου, επιφανείας περίπου 42,00τ.μ. και των περιμετρικών στεγάστρων αυτού, που εφάπτεται στην βόρεια πλευρά του κτιρίου του πρώην Κοινοτικού Καταστήματος Πορτών και την ενοποίηση των κοινόχρηστων χώρων που περιβάλλουν το κτίριο που παραμένει.
  • Η διαμόρφωση και επίστρωση του κοινόχρηστου χώρου δυτικά του κτιρίου του πρώην Κοινοτικού Καταστήματος Πορτών συμπεριλαμβανομένων και των σημείων εισόδου στον χώρο αυτό.
  • Η διαμόρφωση και επίστρωση του κοινόχρηστου χώρου – νέας πλατείας ανατολικά του κτιρίου του πρώην Κοινοτικού Καταστήματος Πορτών, η ενοποίησή του με το δυτικό τμήμα και η λειτουργική σύνδεσή του με τους λοιπούς κοινοχρήστους χώρους του οικισμού, δημιουργώντας έναν νέο πόλο έλξης στο κέντρο του οικισμού.
  • Η αποκατάσταση των όψεων του κτιρίου του πρώην Κοινοτικού Καταστήματος Πορτών που περιήλθε στην ιδιοκτησία του Δήμου.
  • Η διαμόρφωση και επίστρωση τμήματος της οδού που βρίσκεται δυτικά του κτιρίου του πρώην Κοινοτικού Καταστήματος, μέσω της οποίας πραγματοποιείται η πρόσβαση στον κοινόχρηστο χώρο του κτιρίου από το κατώτερο επίπεδο.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης συζητήθηκαν επί πλέον παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν ώστε τα έργα να γίνουν περισσότερο λειτουργικά και αποδοτικά ενώ δόθηκαν και οι σχετικές οδηγίες.

Ο Δήμαρχος επισκέφθηκε το εργοτάξιο, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο έργων Σπύρο Σταυρογιαννόπουλο, τον πρόεδρο της Κοινότητας Παναγιώτη Δριμάλα, το μελετητή και τ. αντιδήμαρχο Παναγιώτη Γεωργακόπουλο και τον καταγόμενο από την περιοχή τ. αντιδήμαρχο Κώστα Πετρόπουλο.

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων