Ρωτήθηκε, δεν απάντησε και συνέχισε με προβοκάτσια

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Δυτικής Αχαΐας εκδόθηκε το παρακάτω δελτίο τύπου:

Σήμερα (5/5) το πρωί, από το Δήμο Δυτικής Αχαΐας εκδόθηκε δελτίο τύπου με το οποίο καλούνταν ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος να απαντήσει σε δύο ερωτήματα σε σχέση με την πρόσφατη επίσκεψή του στο αεροδρόμιο του Αράξου.

Πρώτον, να μας θυμίσει στα εννιά χρόνια που ήταν αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας ποια ήταν η συμβολή του στην αντιμετώπιση των προβλημάτων του αεροδρομίου του Αράξου.

Δεύτερον, να μας εξηγήσει πως συνέβη, στα χρόνια που ήταν αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας, και του διέφυγε το γεγονός ότι στη μελέτη κατασκευής της Πατρών-Πύργου δεν προβλέπονταν η σύνδεση του αεροδρομίου με τον αυτοκινητόδρομο.

Δεν απάντησε σε καμιά από τις δύο ερωτήσεις.

Απεναντίας προχώρησε, εκτός των υπεκφυγών, σε μια κλασική προβοκάτσια. Φιλοξένησε στην ιστοσελίδα του στο διαδίκτυο φωτογραφία του Δημάρχου Σπύρου Μυλωνά, εμφανώς παραποιημένη ώστε να καλλιεργηθούν αρνητικοί συνειρμοί για το πρόσωπο του Δημάρχου.

Ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος μπορεί να κάνει όσο photoshop θέλει στο πρόσωπό του προκειμένου να εμφανίζεται ως νεανίας. Δεν έχει όμως κανένα δικαίωμα να αναρτά παραποιημένες φωτογραφίες του Δημάρχου προς δημιουργία εντυπώσεων.

Τον καλούμε να διακόψει αμέσως αυτήν την πρακτική και να κατεβάσει τη φωτογραφία που ανάρτησε διαφορετικά θα αναγκασθεί να το κάνει από τη Δικαιοσύνη.

Οι προβοκάτσιες του και οι βρώμικες πρακτικές του αποδεικνύουν για μια ακόμη φορά την ποιότητα του χαρακτήρα του, ότι αποτελεί γνήσιο τέκνο ενός φθαρμένου πολιτικού συστήματος που οδήγησε την Πατρίδα μας στην καταστροφή, που δεν εργάσθηκε ποτέ του και ψάχνει εναγωνίως θέση για να βολευτεί!

Υ.Γ. Τον ξαναρωτάμε: Πότε θα φέρει τα εκλογικά του δικαιώματα στο Δήμο μας όπου είναι υποψήφιος Δήμαρχος; Θα ψηφίσει τον ίδιο του τον εαυτό ή θα παραμείνει έως τέλους δημότης Πατρέων;

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων