Ράπιντ-τεστ από τον ΕΟΔΥ στην Πλατεία Δύμης

Την Πέμπτη 18/3 θα πραγματοποιηθούν ράπιντ-τεστ στην πλατεία Δύμης στην Κάτω Αχαΐα από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι. Τα τεστ θα διενεργηθούν από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ ύστερα από σχετικό αίτημα του Δημάρχου Δυτικής Αχαΐας κου Σπύρου Μυλωνά προς τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ κο Γιάννη Καρβέλη, ο οποίος ενέκρινε το αίτημα, δείχνοντας έτσι για μια ακόμη φορά την ευαισθησία του.
Ο Δήμος καλεί τους κατοίκους να προσέλθουν και να κάνουν τα τεστ τηρώντας ταυτόχρονα όλα τα αναγκαία μέτρα, όπως μάσκες, αποστάσεις και αποφυγή συγχρωτισμών. Υπενθυμίζεται ότι όσοι προσέλθουν θα πρέπει να έχουν μαζί τους το ΑΜΚΑ και τον αριθμό του κινητού τους τηλέφωνου.
Ο κος Μυλωνάς δήλωσε ότι «Το τρίτο κύμα της πανδημίας βρίσκεται στην κορύφωσή του και θα πρέπει όλοι να δείξουμε την απαιτούμενη πειθαρχία στην τήρηση των μέτρων, ενώ η διενέργεια των τεστ είναι απαραίτητη προκειμένου να έχουμε μια έγκαιρη αποτύπωση του μεγέθους του προβλήματος. Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ κο Γιάννη Καρβέλη που για πολλοστή φορά στέκεται δίπλα μας», τόνισε ο Δήμαρχος.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 23.06.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 23/06/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 22.06.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 22/06/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων