Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου για το κλείσιμο του Υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς

Στην Κάτω Αχαΐα, την τριακοστή (30 η ) του μηνός Μαΐου (5 ου ) του έτους 2022, ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.00΄, κατά την 15 η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβούλιου του Δήμου εγκρίθηκε ομόφωνα η έκδοση ψηφίσματος για το κλείσιμο του Υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στην Κάτω Αχαΐα, ως κάτωθι:

ΨΗΦΙΣΜΑ

  1. Εκφράζει την αντίθεσή του στην απόφαση της Τράπεζας Πειραιώς να κλείσει το κατάστημά της στην Κάτω Αχαΐα, γεγονός που πλήττει σοβαρά τις συναλλαγές όλων των κατοίκων του Δήμου Δυτικής Αχαΐας με το τραπεζικό σύστημα. Η τράπεζα Πειραιώς διαδέχθηκε την Αγροτική τράπεζα και ως εκ τούτου βρέθηκε να έχει πελάτες της ένα μεγάλο αριθμό κατοίκων του Δήμου μας εξαιτίας του γεγονότος ότι πρόκειται για ένα αγροτικό δήμο με δυναμικές καλλιέργειες, μεγάλες επιχειρήσεις του αγροτικού τομέα και συναλλαγές αρκετών εκατομμυρίων ευρώ σε ετήσια βάση. Με το κλείσιμο του υποκαταστήματος της Κάτω Αχαΐας όλος αυτός ο κόσμος θα στερηθεί τη δυνατότητα της απ’ ευθείας συναλλαγής του με την Τράπεζα, θα αναγκαστεί να διανύει εβδομήντα και εκατό χιλιόμετρα, προκειμένου να εξυπηρετηθεί στα καταστήματα των Πατρών ενώ ένας μεγάλος αριθμός συνδημοτών μας που δεν έχει την ευχέρεια συναλλαγών με το σύστημα win Banking ή σε μηχάνημα ΑΤΜ ουσιαστικά θα αποκλειστεί από τις τραπεζικές συναλλαγές
  2. Καλεί τη διοίκηση της Τράπεζας να επανεξετάσει την απόφασή της και να διατηρήσει σε λειτουργία το κατάστημά της στην Κάτω Αχαΐα.
  3. Αιτείται άμεσα από τους υπευθύνους της Τράπεζας Πειραιώς συνάντηση αντιπροσωπείας του δημοτικού συμβουλίου και εκπροσώπων παραγωγικών φορέων της περιοχής, στην οποία θα εκθέσουμε τις απόψεις μας επί του συγκεκριμένου ζητήματος.
  4. Συμπαρίσταται ολόψυχα στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων της Τράπεζας Πειραιώς, για τη διατήρηση των θέσεων εργασίας τους και εκφράζει την αλληλεγγύη του σε αυτούς και στις οικογένειές τους.
  5. Δηλώνει την κατηγορηματική αντίθεσή του σε κάθε ενέργεια που σαν στόχο θα έχει την υποβάθμιση ή αναστολή λειτουργίας του Υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στην Κάτω Αχαΐα και θα αγωνιστεί με όλες του τις δυνάμεις για να μην εκτελεστεί ποτέ τέτοιου είδους απόφαση.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 28.06.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 28/06/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 27.06.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 27/06/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων