ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΛΙΣΣΟΥ

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΔΗΜΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΕΝ  ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΛΙΣΣΟΥ

 

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, στο θλιβερό άγγελμα του θανάτου του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Αλισσού, συγκλήθηκε εκτάκτως σήμερα Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016 και ώρα 11:00 το πρωί και εξέδωσε ομόφωνα το παρακάτω ψήφισμα :

ΨΗΦΙΣΜΑ

  1. Με αισθήματα βαθύτατης θλίψης πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του αγαπητού και εκλεκτού συμπατριώτη, καλού ανθρώπου και οικογενειάρχη, καθώς και εν’ενεργεία Προέδρου του Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Αλισσού, Βασιλείου Λάζαρη.

 

Ο Βασίλης Λάζαρης στη διάρκεια της μέχρι σήμερα θητείας του, υπηρέτησε με συνέπεια και ήθος την Τοπική Αυτοδιοίκηση και προσέφερε με όλες του τις δυνάμεις για την ανάπτυξη και την ευημερία του χωριού του, που τόσο πολύ αγάπησε.

 

Σε αυτές τις εξαιρετικά δύσκολες ώρες, παρακαλούμε δεχτείτε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια για τον απροσδόκητο θάνατο του αξιολάτρευτου υιού, συζύγου, πατέρα και αδερφού σας.

 

Ας αναπαύεται εν ειρήνη.

 

  1. Αποφασίζει όπως παραστεί ο Δήμαρχος και όλο το Δημοτικό Συμβούλιο στην εξόδιος ακολουθία του εκλιπόντος.

 

  1. Σε ένδειξη τιμής προς τον νεκρό συνάδελφο αναβάλλει το προγραμματισμένο για τις 20:00 το βράδυ τακτικό Δημοτικό Συμβούλιο για την Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016.

 

  1. Να κυματίζει μεσίστια η σημαία στο Δημαρχιακό Μέγαρο και στο κατάστημα της Τοπικής Κοινότητας Αλισσού, κατά την ημέρα της εξόδιου ακολουθίας.

 

  1. Την ονομασία, τηρουμένης της νόμιμης διαδικασίας, μίας δημοτικής οδού της Τοπικής Κοινότητας Αλισσού σε οδό «Βασιλείου Στεφ. Λάζαρη».

 

  1. Να κατατεθεί στεφάνι στην σορό του εκλιπόντος

 

  1. Το παρόν ψήφισμα να αναγνωστεί στην εξόδιο ακολουθία, να δημοσιευτεί στον τοπικό τύπο και να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου.

 

 ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ

 

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων