Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Δυτικής Αχαϊας

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΧΑΪΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

                                                                                                                                                      ΑΔΑ: ΩΩΗΩΩ9Ν-ΚΧΗ

                                                                                                                                                      ΑΡΙΘ. ΑΠΟΦ.: 189/2014

ΨΗΦΙΣΜΑ

Σε χώρους που θεωρούνται κρίσιμης σημασίας για την εξέλιξη του Δήμου Δυτικής Αχαΐας όπως είναι το Δάσος Στροφυλιάς και το παραλιακό μέτωπο της πόλης της Κάτω Αχαΐας τις επόμενες δεκαετίες, δεν μπορεί να μπαίνει «πωλητήριο» ερήμην μας. Για μας ενέργειες σαν κι αυτές που ξεκίνησε το ΤΑΙΠΕΔ, αποτελούν CASUS BELLI (αιτία πολέμου).

Διεκδικούμε κάθε έκταση ζωτικής σημασίας για την βιώσιμη ανάπτυξη του Δήμου και την ποιότητα ζωής των πολιτών και είμαστε αντίθετοι με την εκποίηση μέσω του ΤΑΙΠΕΔ εκτάσεων που, ανεξαρτήτως σε ποιον ανήκουν σήμερα, εντάσσονται στα όρια των αρμοδιοτήτων και των σχεδιασμών του Δήμου.

Ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας απαιτεί να σταματήσει τώρα κάθε διαδικασία πώλησης μέσω ΤΑΙΠΕΔ και να περιέλθουν στην κυριότητά του οι συγκεκριμένες εκτάσεις προκειμένου να τις αξιοποιήσει προς όφελος των Δημοτών του.

Μαζί με το λαό της Δυτικής Αχαΐας θα εξαντλήσουμε κάθε δυνατότητα δια της νομικής και πολιτικής οδού, προκειμένου οι εκτάσεις αυτές και οποιαδήποτε άλλη στα όρια του Δήμου μας μπει στο πρόγραμμα πώλησης του ΤΑΙΠΕΔ ώστε να γίνουν κτήμα του λαού της Δυτικής Αχαΐας.

 

 

Κάτω Αχαΐα: 14 Νοεμβρίου 2014

Το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Δυτικής Αχαΐας

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων