Πρόσκληση Σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου την Δευτέρα 08 Ιουνίου 2015, στις 20:00

Σας προσκαλούμε την Oγδόη ( 8η ) Ιουνίου 2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 20:00 να προσέλθετε στην Κάτω Αχαΐα, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου που βρίσκεται στο Ισόγειο του Πολιτιστικού Κέντρου «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ» του Δήμου μας, προκειμένου να γίνει η Δημόσια Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δυτικής Αχαΐας, για να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις στα συνημμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

 

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

 

 

Βασίλης Αρ. Γκοτσόπουλος

 

 

 

ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ ΣΤΙΣ 8 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015

ΠΟΥ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΣΤΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 10.405/04.06.2015 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

  • Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την μετονομασία του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, Επικαιροποίηση της απόφασης με αριθμό 04/2011 του Δημοτικού Συμβουλίου.

Εισηγητής: Νικολάου Χρήστος, Δήμαρχος

  • Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση της παράτασης σύμβασης μίσθωσης του ακινήτου ιδιοκτησίας Νίκης Οικονομοπούλου για τη στέγαση του Γραφείου Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων (Γ.Ε.Φ.) Κάτω Αχαΐας.

Εισηγητής: Μυλωνάς Παναγιώτης , Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.

  • Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση της παράτασης σύμβασης μίσθωσης κτιρίου ιδιοκτησίας Αμαλίας Σπαλιάρα για την στέγαση του Νηπιαγωγείου Λουσικών.

Εισηγητής: Μυλωνάς Παναγιώτης, Πρόεδρος Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

  • Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση διενέργειας της προμήθειας υλικών (αναλώσιμων ) μηχανογράφησης (toner) εκτυπωτών και πολυμηχανημάτων.

Εισηγητής: Μυλωνάς Παναγιώτης, Αντιδήμαρχος Δυτικής.

  • Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση ανάθεσης σε ιδιώτες παροχής διαφόρων υπηρεσιών για την πυροπροστασία έτους 2015 του Δήμου.

Εισηγητής: Ραυτακόπουλος Αθανάσιος, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.

  • Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την Σύσταση Επιτροπής για την παραλαβή του έργου: «Δημοτική Οδοποιία Δ.Δ. Μιχοΐου» της Δ.Ε. Λαρίσου του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.

            Εισηγητής: Ραυτακόπουλος Αθανάσιος, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.

  • Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την Σύσταση Επιτροπής για την παραλαβή του έργου: «Τσιμεντοστρώσεις και Ασφαλτοστρώσεις Δρόμων Δ.Δ. Βελιτσών» της Δ.Ε. Λαρίσου του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.

Εισηγητής: Ραυτακόπουλος Αθανάσιος, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.

  • Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την Οριστική Παραλαβή της μελέτης με τίτλο: «Περιβαλλοντική μελέτη για το έργο: Ανόρυξη υδρευτικής γεώτρησης στο Τ.Δ. Μιτόπολης για την ύδρευση του Τ.Δ. Μιτόπολης» της Δ.Ε. Ωλενίας του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.

            Εισηγητής: Ραυτακόπουλος Αθανάσιος, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.

  • Συζήτηση και λήψη απόφασης περί διαγραφής παραγωγού – πωλητή λαϊκών αγορών τύπου Α από το μητρώο παραγωγών – πωλητών λαϊκών αγορών.

            Εισηγητής: Σκάγιας Χρήστος, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων