Πρόσκληση Σύγκλησης Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας

 

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

 

 

Παρακαλείσθε την Εικοστή Τετάρτη ( 24η ) Νοεμβρίου 2014, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00 να προσέλθετε στην Κάτω Αχαΐα, στην Αίθουσα της Βιβλιοθήκης που βρίσκεται στον Α’ Όροφο του Πολιτιστικού Κέντρου «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ» του Δήμου μας, σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, για συζήτηση και λήψη απόφασης επί των παρακάτω θεμάτων:

 

 1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την τροποποίηση της με αριθμό 8/2014 απόφασης της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας για την κατανομή της Γ’ Δόσης λειτουργικών δαπανών έτους 2014.
 2. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την αποδοχή και διάθεση της Δ’ Δόσης λειτουργικών δαπανών έτους 2014, ποσού 63.631,94 €.

 

Σε περίπτωση που κάποιο από τα τακτικά μέλη της επιτροπής κωλύεται να είναι παρόν στην συνεδρίαση αυτή τότε παρακαλείται αφενός να ενημερώσει την γραμματεία της Επιτροπής και αφετέρου να καλέσει τον αναπληρωτή του.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΠΑΙΔΕΙΑΣ

 

 

 

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΡ. ΓΚΟΤΣΟΠΟΥΛΟΣ

Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου

Δήμου Δυτικής Αχαΐας

 

 

 

Α. ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΕΛΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ

 

 1. Σταυρόπουλος Σταύρος, Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Λακκόπετρας, με αναπληρωτή τον Πομώνη – Μαρμαρά Εμμανουήλ, Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Σαγαιΐκων (εκπρόσωποι της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας).
 2. Ντουφεξή Ασπασία, Διευθύντρια του Γυμνασίου Κάτω Αχαΐας, με αναπληρωτή τον Θεοδώρου Χρήστο, Διευθυντή του Γενικού Λυκείου Λάππα (εκπρόσωποι της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας).
 3. Νταή Αγγελική, Καθηγήτρια του Γυμνασίου Κάτω Αχαΐας, με αναπληρωτή τον Καραβότα Γιάννη, καθηγητή του Γενικού Λυκείου Κάτω Αχαΐας (εκπρόσωποι της Α΄ Ε.Λ.Μ.Ε. Αχαΐας).
 4. Στεφανόπουλος Στέφανος, Διευθυντής του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κάτω Αχαΐας, με αναπληρωτή τον Δημητρόπουλο Νικόλαο, Υποδιευθυντή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κάτω Αχαΐας (εκπρόσωποι του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας).
 5. Λεχουρίτης Αντώνιος, Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Δυτικής Αχαΐας, με αναπληρωτή τον Αμαξά Νικόλαο, (εκπρόσωποι της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Δυτικής Αχαΐας).
 6. Ραγκαβάνης Νικόλαος, Έμπορος, με αναπληρωτή τον Τσώκο Νικόλαο, Έμπορο, (εκπρόσωποι του Εμπορικού και Επαγγελματοβιοτεχνικού συλλόγου Δύμης «Ο Ερμής»).

 

Β. ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ

 

 1. κο Νικολάου Χρήστο, Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας.
 2. κο Γκοτσούλια Διονύσιο, επικεφαλή μείζονος αντιπολίτευσης Δήμου Δυτικής Αχαΐας.
 3. κο Κουνάβη Παναγιώτη, επικεφαλή ελάσσονος αντιπολίτευσης Δήμου Δυτικής Αχαΐας.
 4. κο Θανόπουλο Αλέκο, επικεφαλή ελάσσονος αντιπολίτευσης Δήμου Δυτικής Αχαΐας.
 5. κο Μπαχρά Ξενοφώντα, Βοηθό Δημάρχου για Θέματα Παιδείας και Πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Δυτικής Αχαΐας.
 6. κο Δημόπουλο Σπυρίδωνα, Πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Δυτικής Αχαΐας.
 7. κο. Κανελλόπουλο Βασίλειο, Πρακτικογράφο Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας.

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 27.04.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 27/04/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων