Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση του συμβουλίου του ΟΤΑΔ

Σας  ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ.1 του άρθρου 10 της Π.Ν.Π. (ΦΕΚ  55/11.03.2020 τεύχος Α’) και της παρ.1 του άρθρου τεσσαρακοστού τρίτου της Π.Ν.Π. (ΦΕΚ 75/03.03.2020 τεύχος Α’) θα πραγματοποιηθεί τακτική  συνεδρίαση την Tετάρτη 06 Οκτωβρίου 2021 και από ώρα 10:00 π.μ. έως 12:00 π.μ. Η συνεδρίαση λόγω των μέτρων που έχουν ληφθεί για την αποφυγή διάδοσης του covid-19 και λόγω της αναγκαιότητας συζήτησης και λήψης απόφασης επί των  θεμάτων της ημερήσιας διάταξης για την εύρυθμη λειτουργία του ΟΤΑΔ, θα πραγματοποιηθεί δια περιφοράς μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεδομένου ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα τηλεδιάσκεψης.

  Θέμα 1ο «Εγγραφή νηπίων στη δύναμη του Παιδικού Σταθμού Κ.Αχαΐας για την σχολική χρονιά 2021-2022».

Θέμα 2ο «Συζήτηση και λήψη απόφασης για την υποβολή αίτησης στη δημόσια πρόσκληση Νο11/2017 όπως αυτή έχει τροποποιηθεί , στο πρόγραμμα επιχορήγησης για την απασχόληση μακροχρόνια ανέργων, ηλικίας 55-67 ετών.

Παρακαλείσθε να αποστείλετε την ψήφο σας μαζί με τυχόν παρατηρήσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη δ/νση proedrosotad@gmail.com

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων