Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση του συμβουλίου της Κοινότητας Κάτω Αχαΐας

Σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση (κεκλεισμένων των θυρών) του Συμβουλίου της Κοινότητας Κάτω Αχαΐας του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, την Τρίτη 16  Φεβρουαρίου  2021 και ώρα 12:00΄ στην Κάτω Αχαΐα, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δυτικής Αχαΐας που βρίσκεται στο Ισόγειο του Δημαρχείου προκειμένου να συζητηθούν το μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Γνωμοδότηση επί προτεινόμενης ¨έγκρισης εισόδου – εξόδου της υπό ανέργεσης επιχείρησης ‘Imperial Sugar IKE. με πρόσωπο σε μη κύρια δημοτική οδό.
  1. Τοποθέτηση Πινακίδων στάθμευσης κρατικών οχημάτων έναντι Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Αχαΐας.
  1. Καθορισμό σημείων εγκατάστασης φορητών δοχείων σίτισης και πότισης αδέσποτων ζώων στην Πόλη της Κάτω Αχαΐας.
  1. Έγκριση ανάπτυξης Τραπεζοκαθισμάτων σε τμήμα κοινόχρηστου χώρου επί του Ο.Τ. 10 και επι της προβολής καταστήματος έναντι και μετά την διερχόμενη οδό Αποστόλου Ανδρέα και την όμοια κάθετη οδό Φλέμιγκ.
  1. Μετακίνηση θέσεων κάδων απορριμμάτων στην Κοινότητα Κάτω Αχαΐας.
  1. Απαγόρευση στάσης στάθμευσης έναντι επιχείρησης.

1-2021 ΤΑΚΤΙΚΗ_ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΤΩ ΑΧΑΙΑΣ

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 12.08.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 12/08/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων