Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑ Δυμαίων

Σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑ Δυμαίων την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 12:00 μ.μ., στον 1ο όροφο του Πολιτιστικού Κέντρου “Μελίνα Μερκούρη”, στην Πλατεία Δημοκρατίας Κ. Αχαΐα, προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

 1. Αποδοχή χρηματοδότησης έργου “Προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία συστήματος διαχείρισης του δικτύου ύδρευσης της ΔΕΥΑ Δυμαίων του Δήμου Δυτικής Αχαΐας” του Προγράμματος “ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ”
 2. Αποδοχή όρων δανειακής σύμβασης με το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων για τη χρηματοδότηση του έργου “Προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία συστήματος διαχείρισης του δικτύου ύδρευσης της ΔΕΥΑ Δυμαίων του Δήμου Δυτικής Αχαΐας” του Προγράμματος “ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ”
 3. Ανάκληση απόφασης 40/2022 και σύμβασης 2267/20-07-2022 περί “Ανάθεσης επισκευής και συντήρησης Η/Ζ των Ε.Ε.Λ.”
 4. Ανάκληση απόφασης 94/2022 και σύμβασης 2237/18-07-2022 περί “Ανάθεσης προμήθειας πιεστικού για τον οικισμό Γκρινίτσα της Κοινότητας Λακκόπετρας
 5. Ανάθεση προμήθειας αναλώσιμων υλικών ύδρευσης για τη Δ.Ε. Μόβρης
 6. Ανάθεση προμήθειας αναλώσιμων υλικών ύδρευσης για τη Δ.Ε. Λαρίσου
 7. Ανάθεση καθαρισμού δεξαμενών ύδρευσης
 8. Ανάθεση προμήθειας και εγκατάστασης σταθμήμετρου στον υδατόπυργο στην Κ. Αχαΐα
 9. Ανάθεση ελέγχου Η/Ζ Ε.Ε.Λ. από τεχνικό κατασκευάστριας εταιρίας (ΓΕΜΚΟ)
 10. Εξέταση αιτήσεων δημοτών
  Σε περίπτωση αδυναμίας συμμετοχής παρακαλείστε να ενημερώσετε το αναπληρωματικό μέλος και την πρακτικογράφο (κυρία Γαλαριώτη Νικολίτσα τηλ. 2693360149).

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων