Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

Καλείστε να συμμετάσχετε σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Δυτικής Αχαΐας την 29 η Μαΐου 2023 ημέρα Δευτέρα και ώρα 14.00΄, στο γραφείο Δημάρχου, προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρ. 75 του Ν. 3852/2010, όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 77 του Ν. 4555/18  και την ΥΠ.ΕΣ. εγκ.374/39135/30.05.2022.

  1. Έγκριση μελέτης της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών για το έργο “ Αποκατάσταση τοιχίων αντιστήριξης στις Κοινότητες Φλόκα, Αγ. Στεφάνου και Μύρτου” (επανεισαγωγή)
  2. Έγκριση μελέτης της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών για το έργο “Κατασκευή οχετού για τη γεφύρωση χειμάρρου στην Τ.Κ. Αγ. Νικολάου Σπάτων”(επανεισαγωγή)
  3. Έγκριση μελέτης της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών για το έργο “Αποκατάσταση αγροτικής οδοποιίας και τεχνικών ΔΕ Δύμης από τα πλημμυρικά  φαινόμενα Δεκεμβρίου 2021”(επανεισαγωγή)
  4. Έγκριση μελέτης της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών για το έργο “Αποκατάσταση αγροτικής οδοποιίας και τεχνικών ΔΕ Λαρίσου από τα πλημμυρικά φαινόμενα Δεκεμβρίου 2021”(επανεισαγωγή)
  1. Έγκριση μελέτης της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών για το έργο ¨Αποκατάσταση αγροτικής οδοποιίας και τεχνικών ΔΕ Ωλενίας από τα πλημμυρικά  φαινόμενα Δεκεμβρίου 2021¨(επανεισαγωγή)
  2. Έγκριση επέκτασης δημοτικού φωτισμού, μετά από επανακοστολόγηση.

Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος τακτικού μέλους παρακαλούμε όπως ενημερωθούμε άμεσα προκειμένου να καλέσουμε αναπληρωματικό μέλος.

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων