Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

Σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Δυτικής Αχαΐας,  την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου  2021 και ώρα 12:30΄, στην Κάτω Αχαΐα και στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου που βρίσκεται στο Ισόγειο του  Δημαρχείου, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην  ΚΥΑ Δ1α/ΓΠ.οικ. 66436/22.10.2021 (ΦΕΚ 4919/24.10.2021 τεύχος Β’) προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

 1. Έγκριση 1ου ΑΠΕ  του έργου “Βελτίωση υφιστάμενου αγροτικού δικτύου της ΔΕ Λαρίσου Δήμου Δυτικής Αχαΐας”.
 2.  Έγκριση 1ου ΑΠΕ  του έργου “Βελτίωση υφιστάμενου αγροτικού δικτύου της ΔΕ Μόβρης Δήμου Δυτικής Αχαΐας”.
 3. Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου ‘Κατασκευή γεφυριδίων στην Τ.Κ. Άρλας (θέση 1) της Δ.Ε. Ωλενίας για λόγους κατεπείγουσας αντιπλημμυρικής προστασίας’.
 4.  Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου ‘Κατασκευή γεφυριδίων στην Τ.Κ. Άρλας (θέση 2) της Δ.Ε. Ωλενίας για λόγους κατεπείγουσας αντιπλημμυρικής προστασίας’.
 5.  Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου ‘Κατασκευή γεφυριδίων στην Τ.Κ. Άρλας (θέση 3) της Δ.Ε. Ωλενίας για λόγους κατεπείγουσας αντιπλημμυρικής προστασίας’.
 6.  Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου ‘Κατασκευή γεφυριδίων στην Τ.Κ. Άρλας (θέση 4) της Δ.Ε. Ωλενίας για λόγους κατεπείγουσας αντιπλημμυρικής προστασίας’.
 7.  Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου ‘Κατασκευή γεφυριδίων στην Τ.Κ. Ελαιοχωρίου (θέση 1) της Δ.Ε. Δύμης για λόγους κατεπείγουσας αντιπλημμυρικής προστασίας’.
 8.  Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου ‘Κατασκευή γεφυριδίων στην Τ.Κ. Ελαιοχωρίου (θέση 2) της Δ.Ε. Δύμης για λόγους κατεπείγουσας αντιπλημμυρικής προστασίας’.
 9.  Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου ‘Κατασκευή γεφυριδίων στην Τ.Κ. Πετροχωρίου (Βυθούλκα) της Δ.Ε. Δύμης για λόγους κατεπείγουσας αντιπλημμυρικής προστασίας’.
 10. Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου ‘Αποκατάσταση υδραύλακα στον οικισμό Αλυκών της Δ.Κ. Κάτω Αχαΐας’.
 11. Έγκριση Πρωτοκόλλου Οριστικής Παραλαβής του έργου ‘Επισκευή κτιρίου από ιδιωτική δωρεά στην Κάτω Αχαΐα’.
 12. Έγκριση του Ισολογισμού και των Οικονομικών καταστάσεων οικονομικού έτους 2020, του ν.π.δ.δ. του δήμου, με την επωνυμία  ¨Οργανισμός Τοπικής Ανάπτυξης Δυμαίων ¨(Ο.Τ.Α.Δ.).
 13. Απαλλαγή Υπολόγου χρηματικού εντάλματος προπληρωμής (δημοτικός φωτισμός).
 14. Υποβολή αίτησης στην δημόσια πρόσκλησης του ΟΑΕΔ  στο πρόγραμμα επιχορήγησης για την απασχόληση 8.500  μακροχρόνια ανέργων, ηλικίας 55-67 ετών.
 15. Διαγραφή οφειλών που έχουν ήδη βεβαιωθεί.

Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος τακτικού μέλους παρακαλούμε όπως ενημερωθούμε άμεσα προκειμένου να καλέσουμε αναπληρωματικό.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων