Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση (δια ζώσης) του ΟΤΑΔ

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του ν. 3852/2010 και το άρθρο 48 του Ν.4940/2022, θα πραγματοποιηθεί τακτική συνεδρίαση (δια ζώσης), την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 12:00 στην αίθουσα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, για την συζήτηση των παρακάτω θεμάτων:

Θέμα 1ο: «Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την μη εκτέλεση της αριθ. 37/2022 απόφασης Δ.Σ του ΟΤΑΔ».
Θέμα 2 ο : «Συζήτηση και λήψη απόφασης για τον καθορισμό θέσεων πρακτικής άσκησης σπουδαστών ΙΕΚ στον Οργανισμό Τοπικής Ανάπτυξης Δυμαίων».
Θέμα 3 ο : Συζήτηση και λήψη απόφασης αναφορικά με την έγκριση πραγματοποίησης της υποχρεωτικής πρακτικής άσκησης σπουδάστριας ΔΙΕΚ στον Παιδικό Σταθμό Κ. Αχαΐας».
Θέμα 4 ο : «Λήψη απόφασης για την εγγραφή νηπίων στη δύναμη Παιδικού Σταθμού Κ.Αχαΐας του ΟΤΑΔ, για την σχολική χρονιά 2022-2023».
Θέμα 5 ο : «Λήψη απόφασης σχετικά με την τροποποίηση της αριθ. 47/2019 απόφασης Δ.Σ. του ΟΤΑΔ, έπειτα από παραίτηση αναπληρωματικού μέλους».
Θέμα 6 ο : «Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση της 2 ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού του ΟΤΑΔ οικ. έτους 2022 και του πίνακα στοχοθεσίας».

Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος τακτικού μέλους παρακαλούμε όπως ενημερωθούμε άμεσα προκειμένου να καλέσουμε αναπληρωματικό.

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων