Πρόσκληση σε τακτική Συνεδρίαση (δια ζώσης) του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΤΑΔ

Καλείστε να προσέλθετε σε τακτικήΣυνεδρίαση (δια ζώσης) του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΤΑΔ, την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 09:30π.μ. που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.

Για λόγους διασφάλισης της δημόσιας υγείας, η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία  για πλήρως εμβολιασμένους και νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο, σύμφωνα με το αντίστοιχο πιστοποιητικό που έχουν προσκομίσει στον ΟΤΑΔ, σύμφωνα με τις εγκυκλίους με Α.Π. 20930/31.03.2020, 426 με ΑΠ 77233/13.11.2020, και την  ΔΙΔΑΔ/Φ69/188/οικ.21100/8.11.2021 (66η εγκύκλιο) του ΥΠ.ΕΣ «μέτρα και ρυθμίσεις στο πλαίσιο ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού» , για λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της Ημερήσιας Διάταξης.

Σε περίπτωση που κάποιος από τους συμβούλους δεν έχει τα παραπάνω πιστοποιητικά, είναι απαραίτητη η προσκόμιση διαγνωστικού rapid test των τελευταίων 48 ωρών.

 Θέμα 1ο «Περί έγκρισης των αποφάσεων που ελήφθησαν, κατά των δια περιφοράς συνεδριάσεων».

 Θέμα 2ο: «Περί συζήτησης και λήψης απόφασης αναφορικά με  το άνοιγμα λογαριασμού Ταμειακής Διαχείρισης της Τράπεζας της Ελλάδος και του ορισμού εξουσιοδοτημένων οργάνων για την κίνηση του λογαριασμού».

Θέμα 3ο: Περί έγκρισης διενέργειας πλειοδοτικής φανερής και προφορικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση κυλικείου στο Κλειστό Γυμναστήριο Κ.Αχαΐας, καθορισμός των όρων της διακήρυξης και ορισμός επιτροπής.

Θέμα 4ο: Περί λήψης απόφασης για την επιστροφή ποσού ως αχρεωστήτως καταβληθέν στον προμηθευτή Γαβριήλ Β. Τεκτερίδη Α.Β.Ε.Ε. λόγω λανθασμένης παρακράτησης φόρου.

Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος τακτικού μέλους παρακαλούμε όπως ενημερωθούμε άμεσα προκειμένου να καλέσουμε αναπληρωματικό.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων