Πρόσκληση σε τακτική (δια ζώσης) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε την εικοστή τετάρτη (24 η ) Οκτωβρίου 2022, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19.00΄ σε τακτική (δια ζώσης) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του 1 ου Δημοτικού Σχολείου Κάτω Αχαΐας, που βρίσκεται στο ισόγειο του σχολικού συγκροτήματος, σύμφωνα με την παρ. 1 του άρθρου 67 του Ν. 3852/10, όπως αντικαταστάθηκε από
το άρθρο 74 του Ν.4555/18, προκειμένου να συζητηθούν τα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ ΤΗΣ 24 ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022

ΠΟΥ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΣΤΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 11854/20.10.2022 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 1. Συζήτηση και παροχή γνώμης επί του προτεινόμενου σχεδίου τροποποίησης καθορισμού της Τιμολογιακής Πολιτικής του Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Ν. Αχαΐας, Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος έτους 2022 (άρθρο 237 του Ν. 4555/2018).
  Εισηγητές: α) Μυλωνάς Σπυρίδων, Δήμαρχος
  β) Πουλίδας Αθανάσιος, Αντιδήμαρχος, Αντιπρόεδρος ΣΥΔΙΣΑ Αχαΐας
 2. Συζήτηση και λήψη απόφασης περί της μόνιμης ή μη εγκατάστασης και λειτουργίας της Λαϊκής Αγοράς Κοινότητας Κάτω Αχαΐας στο ανατολικό τμήμα της πόλης.
  Εισηγητής: Μάλλιαρης Γρηγόριος, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας
 3. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί του Σχεδίου Κανονισμού Λειτουργίας Λαϊκής Αγοράς Κοινότητας Κάτω Αχαΐας του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.
  Εισηγητής: Μάλλιαρης Γρηγόριος, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας
 4. Συζήτηση και λήψη απόφασης περί της διαμόρφωσης τμήματος της Π.Ε.Ο. Πατρών – Πύργου (από την οδό Αθηνάς έως την οδό Παυσανίου) στα πλαίσια της τροποποίησης του κανονισμού της κυκλοφοριακής οργάνωσης και στάθμευσης κ.τ.λ. του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.
  Εισηγητής: Σταυρογιαννόπουλος Σπυρίδων, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας
 5. Συζήτηση και λήψη απόφασης περί της αναγκαιότητας μίσθωσης κτιρίου για τη στέγαση των δραστηριοτήτων του Νηπιαγωγείου Λουσικών.
  Εισηγητής: Σταυρογιαννόπουλος Σπυρίδων, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων