Πρόσκληση σε τακτική (δια ζώσης) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε την δεκάτη (10 η ) Οκτωβρίου 2022, ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.00΄ σε τακτική (δια ζώσης) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του 1 ου Δημοτικού Σχολείου Κάτω Αχαΐας, που βρίσκεται στο Ισόγειο του σχολικού συγκροτήματος, σύμφωνα με την παρ. 1 του άρθρου 67 του Ν. 3852/10, όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 74 του
Ν.4555/18, προκειμένου να συζητηθούν τα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ ΤΗΣ 10 ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022 ΠΟΥ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΣΤΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 11300/6.10.2022 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση της 7ης Αναμόρφωσης του Προϋπολογισμού του Δήμου Δυτικής Αχαΐας έτους 2022.
    Εισηγητής: Γκοτσόπουλος Βασίλειος, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας
  2. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την Τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου Δυτικής Αχαΐας
    Εισηγητής: Γκοτσόπουλος Βασίλειος, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας
  3. Συζήτηση και λήψη απόφασης περί έγκρισης της αρχιτεκτονικής μελέτης για την ανέγερση προσωρινών καταλυμάτων σε καλλιεργούμενες εκτάσεις σε ακίνητο στην περιοχή “Σκιαδαίικα’’ της Τ.Κ. Σαγαιϊκων Δ.Ε. Μόβρης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 24 του Ν. 4258/2014.
    Εισηγητής: Σταυρογιαννόπουλος Σπυρίδων, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων