Πρόσκληση σε τακτική (δια ζώσης) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε την εικοστή (20η) Μαρτίου 2023, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19.00΄ σε τακτική (δια ζώσης) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κάτω Αχαΐας, που βρίσκεται στο Ισόγειο του σχολικού συγκροτήματος, σύμφωνα με την παρ. 1 του άρθρου 67 του Ν. 3852/10, όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 74 του
Ν.4555/18, προκειμένου να συζητηθούν τα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ ΤΗΣ 20 ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2023 ΠΟΥ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΣΤΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 2776/16.3.2023 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 1. Συζήτηση και έκδοση ψηφίσματος σχετικά με το νομοσχέδιο ΄΄Μετονομασία της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας σε Ρυθμιστική Αρχή Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων και διεύρυνση του αντικειμένου της με αρμοδιότητες επί των υπηρεσιών ύδατος και της διαχείρισης αστικών αποβλήτων, ενίσχυση της υδατικής πολιτικής΄΄.
  Εισηγητής: Κουνάβης Παναγιώτης, Πρόεδρος Δ.Ε.Υ.Α. Δυμαίων
 2. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση της αριθ. 11/2023 απόφασης του Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Δυμαίων (Κ.Ε.Δ.ΔΥ.) περί: Κατάρτισης και ψήφισης της εισηγητικής της έκθεσης, με την οποία τεκμηριώνονται τα έσοδα και έξοδα της επιχείρησης, οικονομικού έτους 2023.
  Εισηγητής: Καραμπελιά Ροδία, Πρόεδρος Κ.Ε.Δ.ΔΥ.
 3. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση της με αριθ. 10/2023 απόφασης του Οργανισμού Τοπικής Ανάπτυξης Δυμαίων (Ο.Τ.Α.Δ.) που αφορά στην έγκριση του προϋπολογισμού και του πίνακα στοχοθεσίας του Ο.Τ.Α.Δ. οικονομικού έτους 2023, έπειτα από γνώμη του Παρατηρητηρίου Οικονομικής Αυτοτέλειας των Ο.Τ.Α. επί του σχεδίου προϋπολογισμού έτους 2023.
  Εισηγητής: Παλυβός Χρόνης, Πρόεδρος Ο.Τ.Α.Δ.
 4. Συζήτηση και λήψη απόφασης περί έγκρισης τροποποίησης της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Δυτικής Αχαΐας και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος (ΑΔΑΜ 21SYMV008932810) για το έργο: «Υλοποίηση έργων για την Διαχείριση της Παράκτιας Ζώνης σε Παραθαλάσσιες πόλεις – Παραλία Καλαμακίου Δυτικής Αχαΐας», στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έργου ”LIFE IP AdaptIn GR”.
  Εισηγητής: Σταυρογιαννόπουλος Σπυρίδων, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας
 5. Συζήτηση και λήψη απόφασης περί της έγκρισης της εισήγησης που αφορά στη χωροταξική μελέτη καθορισμού ελαχίστων αποστάσεων και λοιπών θεμάτων που αφορούν τις θέσεις δραστηριοποίησης πωλητών Υπαίθριου Στάσιμου Εμπορίου Δήμου Δυτικής Αχαΐας.
  Εισηγητής: Μάλλιαρης Γρηγόριος, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων