Πρόσκληση σε τακτική (δια ζώσης) συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

Σας προσκαλούμε σε τακτική (δια ζώσης) συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 11:30΄, στην Κάτω Αχαΐα και στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου που βρίσκεται στο Ισόγειο του Δημαρχείου, προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

 1. Σύνταξη έκθεσης και κατάρτιση του απολογισμού, ισολογισμού και των αποτελεσμάτων χρήσης έτους 2019 του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.
 2. Σύνταξη έκθεσης και κατάρτιση του απολογισμού, ισολογισμού και των αποτελεσμάτων χρήσης έτους 2020 του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.
 3. Τριμηνιαία Έκθεση αποτελεσμάτων εκτέλεσης του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2021 του Δήμου (Γ’ τρίμηνο 2021).
 4. 7 η Αναμόρφωση του Προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2021.
 5. Διαγραφές ανείσπρακτων δημοτικών τελών .
 6. Απαλλαγή Υπολόγου χρηματικού εντάλματος προπληρωμής (κάλυψη δαπανών στο πλαίσιο του έργου WONDER).
 7. Εισήγηση για την απευθείας μίσθωση ακινήτου για την στέγαση του νηπιαγωγείου Λουσικών και εισήγηση του αναλογούντος μισθώματος.
 8. Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης του Δήμου Δυτικής Αχαΐας με το Δίκτυο Πόλεων για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και Κυκλική Οικονομία με Δ.Τ. ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΟΛΗ, για την υλοποίηση της πράξης «Σύνταξη σχεδίου δράσης ενεργειακής απόδοσης και αναβάθμισης δημοτικών κτιρίων» και έγκριση Σχεδίου Προγραμματικής.
 9. Έγκριση Πρακτικού 3 της επιτροπής διενέργειας του διαγωνισμού του έργου  “ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΡΓΩΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΚΑΤΩ ΑΧΑΪΑΣ 2η ΦΑΣΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ”.
 10. Έγκριση για  διαμόρφωση νέων κοινοχρήστων χώρων  του Δήμου Δυτικής Αχαΐας με τη χρήση αστικού εξοπλισμού και τη δημιουργία παιδότοπων  με χρηματοδότηση από το Πράσινο Ταμείο και επικαιροποίηση της σχετικής μελέτης .
 11. Παράταση Προγραμματικής Σύμβασης με την  «ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΟΛΗ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ  “Υποστήριξη στη Μελέτη Νέου Δημαρχείου Δήμου Δυτικής Αχαΐας”.

Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος τακτικού μέλους παρακαλούμε όπως ενημερωθούμε άμεσα προκειμένου να καλέσουμε αναπληρωματικό.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 23.06.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 23/06/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 22.06.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 22/06/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων