Πρόσκληση σε τακτική (δια ζώσης) συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

Σας προσκαλούμε σε τακτική (δια ζώσης) συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, Τρίτη 17 Μαΐου 2022 και ώρα 14:00΄, στο Δημαρχείο στην Κάτω Αχαΐα, προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρ. 75 του ν. 3852/2010, όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 77 του ν.4555/18.

  1. Αποδοχή όρων για τη λήψη επενδυτικού δανείου από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, για τη χρηματοδότηση του έργου «Βελτίωση πρόσβασης – ασφαλτοστρώσεις σε αγροτικές περιοχές του Δήμου Δυτικής Αχαΐας», το οποίο έχει ενταχθεί στο Πρόγραμμα  «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ».
  2. Έγκριση Πρακτικού 3 (Δικαιολογητικά – Αποδεικτικά μέσα) της Επιτροπής Διενέργειας και Αξιολόγησης προσφορών του Ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την υπηρεσία “ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΠΟΛΥΣΥΧΝΑΣΤΩΝ ΑΚΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2022” και κατακύρωση του αποτελέσματος.
  3. Διαγραφή οφειλών που έχουν ήδη βεβαιωθεί.
    Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος τακτικού μέλους παρακαλούμε όπως ενημερωθούμε άμεσα προκειμένου να καλέσουμε αναπληρωματικό μέλος.

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων