Πρόσκληση σε τακτική (δια ζώσης) συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

Σας προσκαλούμε σε τακτική (δια ζώσης) συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022 και ώρα 9:30΄, στο Δημαρχείο στην Κάτω Αχαΐα, προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρ. 75 του ν. 3852/2010, όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 77 του ν.4555/18.
ΘΕΜΑ 1 ο
α)  Προσφυγή στη διαδικασία της διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη δημοσίευση, σύμφωνα με τα άρθρα 32 παρ. 2γ. και 32Α του Ν.4412/2016 για την ανάθεση της σύμβασης, β) Καθορισμός των όρων και των τευχών της πρόσκλησης για διαπραγμάτευση χωρίς προηγούμενη δημοσίευση σε περιορισμένο αριθμό οικονομικών φορέων για την επιλογή του αναδόχου της σύμβασης, γ) Καθορισμός των προσκαλούμενων οικονομικών φορέων, δ) Ορισμός επιτροπής διαπραγμάτευσης και αξιολόγησης προσφορών για την προμήθεια ‘Προμήθεια υλικών λατομείου για την επισκευή αγροτικών οδών του Δήμου Δυτικής Αχαΐας’.
 ΘΕΜΑ 2 Ο
Έγκριση του 2 ου  Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών του έργου ‘Αντικατάσταση εσωτερικών δικτύων ύδρευσης Τ.Κ. Αγίου Στεφάνου και Χαϊκαλίου’.
ΘΕΜΑ 3 Ο

27 η Πρόσκληση Συνεδρίασης Οικονομικής Επιτροπής 2022 Δήμου Δυτικής Αχαΐας Σελίδα 2 Γνωμοδότηση κατ’ άρθρο 72 παρ.2 ν.3852/2010 σχετικά με δικαστική υπόθεση της ¨ΜΠΙΚΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ ¨ κατά του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.

Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος τακτικού μέλους παρακαλούμε όπως ενημερωθούμε άμεσα προκειμένου
να καλέσουμε αναπληρωματικό μέλος.

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων