Πρόσκληση σε τακτική (δια ζώσης) συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στην 4 η τακτική (δια ζώσης) συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, την 20 η Μαρτίου 2023, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13.00΄ και συγκεκριμένα στην Αίθουσα Συσκέψεων στο Δημαρχείο (1 ος όροφος), σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει από το άρθρο 77 του Ν. 4555/2018, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Περί της παροχής γνώμης αναφορικά με τη χωροταξική μελέτη καθορισμού ελαχίστων αποστάσεων και λοιπών θεμάτων που αφορούν τις θέσεις δραστηριοποίησης πωλητών Υπαίθριου Στάσιμου Εμπορίου Δήμου Δυτικής Αχαΐας.
  2. Περί της παροχής γνωμοδότησης για την χορήγηση άδειας διαμόρφωσης κοινόχρηστου χώρου έμπροσθεν της ιδιοκτησίας των α) Χρήστου Σγούρα του Παναγιώτη, β) Χρυστάλλας Σγούρα συζ. Χρήστου Σγούρα γ) Ανδρέα Σγούρα του Χρήστου δ) Δημητρίου Σγούρα του Χρήστου ε) Παναγιώτη
    Σγούρα του Χρήστου στον οικισμό Πουρναρίου της Κοινότητας Μύρτου.

Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος τακτικού μέλους παρακαλούμε, όπως ενημερωθούμε άμεσα, προκειμένου να καλέσουμε αναπληρωματικό.

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων