Πρόσκληση σε τακτική (δια ζώσης) συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στην 9 η τακτική (δια ζώσης) συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, την 29 η Ιουλίου 2022, ημέρα Παρασκευή και ώρα 13.00΄ σε αίθουσα του Δημαρχείου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει από το άρθρο 77 του Ν. 4555/2018, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα εγγεγραμμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Γνωμοδότηση για χορήγηση άδειας εκσκαφών στην HELLENIC OPENFIBER M.A.E. στο πλαίσιο του έργου: Επέκταση Δικτύου οπτικών ινών WIND ΕΛΛΑΣ Τηλεπικοινωνίες στην περιοχή του Αράξου επί οδοστρώματος και επί χωματόδρομου (μετά τον Άραξο), έως οδού κεραίας Αράξου.
  2. Χορήγηση άδειας παράτασης λειτουργίας Μουσικής-Μουσικών Οργάνων για τη διενέργεια μουσικής εκδήλωσης σε κοινόχρηστο χώρο (Πλατεία Απιδεώνας) από τον «Εκπολιτιστικό Σύλλογο Απιδεώνας Ποντίων» στην Κοινότητα Απιδεώνας-Δ.Ε. Λαρίσσου– Δήμου Δυτικής Αχαΐας, την 12 η και 13 η Αυγούστου 2022.
  3. Μετακινήσεις θέσεων κάδων, μετά από αίτημα του κ. Λινάρδου Νικόλαου, κατοίκου Λουσικών της Δ.Ε. Ωλενίας.

Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος τακτικού μέλους παρακαλούμε, όπως ενημερωθούμε άμεσα, προκειμένου να καλέσουμε αναπληρωματικό.

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων