Πρόσκληση σε κατεπείγουσα (δια περιφοράς) συνεδρίαση εξ αναβολής του Δημοτικού Συμβουλίου

Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε την Εικοστή Έκτη (26η) Μαΐου 2022, ημέρα Πέμπτη και από ώρα 9.00 ́ π.μ. έως και 11.00 ́ π.μ. σε κατεπείγουσα (δια περιφοράς) συνεδρίαση εξ αναβολής του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, σύμφωνα με την παρ. 5 του άρθρου 67 του Ν. 3852/10, όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 74 του Ν.4555/18 και την με αριθ. 7079/25.2.2015 απόφαση του ΥΠ.ΕΣ., για να συζητηθεί το μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης.

Συζήτηση και λήψη απόφασης περί της έγκρισης της 3ης αναμόρφωσης του προϋπολογισμού Δήμου Δυτικής Αχαΐας, έτους 2022.
Εισηγητής: Σταυρογιαννόπουλος Σπυρίδων, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας

Η παρούσα συνεδρίαση έχει τη μορφή του κατεπείγοντος χαρακτήρα διότι αφορά αναμόρφωση προϋπολογισμού σχετικά με ΚΑΕ για συγχρηματοδοτούμενα έργα που πρόκειται να δημοπρατηθούν, αποδοχή επιχορήγησης από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ για την κάλυψη των αποδοχών υπαλλήλων των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ), προμήθεια καυσίμων και λιπαντικών απαραίτητη για τη λειτουργία υπηρεσιών του Δήμου (Καθαριότητα κλπ.), εργασίες για ψεκασμό κουνουπιών και προμήθεια κάδων για υγειονομικούς λόγους.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 7.07.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 7/07/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 6.07.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 6/07/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων