Πρόσκληση σε έκτακτη δια περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Σας ενημερώνουμε, ότι θα πραγματοποιηθεί έκτακτη δια περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, του Δήμου Δυτικής Αχαΐας σήμερα Τρίτη 12 Ιουλίου 2022 και από ώρα 17.00΄ έως 21.00΄, η οποία θα διεξαχθεί με κάθε πρόσφορο μέσο (μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μήνυμα κινητής τηλεφωνίας, τηλεφωνική επικοινωνία κ.α.), σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 5 του άρθρου 67 του Ν. 3852/10, όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 74 του Ν.4555/18 και την με αριθ. 7079/25.2.2015 απόφαση του ΥΠ.ΕΣ., προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

 Συζήτηση και λήψη απόφασης περί της ορθής επανάληψης της 4 ης Αναμόρφωσης του Προϋπολογισμού του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, έτους 2022.
 Συζήτηση και λήψη απόφασης περί της 5 ης Αναμόρφωσης του Προϋπολογισμού και τροποποίησης τεχνικού προγράμματος του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, έτους 2022.

Η παρούσα συνεδρίαση έχει τη μορφή του κατεπείγοντος χαρακτήρα, διότι αφορά την αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου, στην οποία συμπεριλαμβάνονται τροποποιήσεις-αναμορφώσεις κωδικών εσόδων- εξόδων για την προμήθεια καυσίμων και λιπαντικών (κίνηση απορριμματοφόρων κ.λ.π.), η καθυστέρηση των οποίων μπορεί να επιφέρει προβλήματα που αφορούν στη δημόσια υγεία, καθώς και σε ζητήματα που αφορούν στη λειτουργία των Υπηρεσιών του Δήμου.

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων