Πρόσκληση σε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Παρακαλείσθε, όπως προσέλθετε στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος Λουσικών της Δ.Ε. Ωλενίας, την 9 η Ιανουαρίου 2022, ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00 π.μ.΄, ώστε να διεξαχθεί η εκλογή: α) των Μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου, β) των Μελών της Οικονομικής Επιτροπής και γ) των Μελών της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, όπως προβλέπεται από τα άρθρα 64 και 74 του Ν. 3852/2010, όπως αντικαστάθηκαν με τα άρθρα 71 του Ν. 4555/2018 και 2 του Ν. 4623/2019, αντίστοιχα, λαμβάνοντας υπόψη όλα τα προβλεπόμενα μέτρα διασφάλισης της
δημόσιας υγείας, λόγω της πανδημίας Covid 2019 και σε εφαρμογή της ΚΥΑ Δ1α/Γ.Π.οικ. 78616/2021 (ΦΕΚ 5973/Β/18.12.2021 τεύχος Β’ ).
Ειδικά για τη συνεδρίαση εκλογής μελών του προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου, της οικονομικής επιτροπής και της επιτροπής ποιότητας ζωής, και προκειμένου να διευκολυνθεί η σχετική διαδικασία, η συμμετοχή των δημοτικών συμβούλων γίνεται με την επίδειξη:
– πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης, ή

  • αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου νόσησης για COVID-19 (PCR ή rapid test)
    Σε κάθε περίπτωση, τηρούνται τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα (π.χ. ως προς την καταλληλόλητα του χώρου, τις αποστάσεις, την ισχύ των πιστοποιητικών κ.λπ.). Αρμόδιο για την τήρηση της εφαρμογής των ανωτέρω είναι το πρόσωπο υπό την προεδρία του οποίου
    διεξάγεται η συνεδρίαση.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων