Πρόσκληση σε ειδική Συνεδρίαση (δια ζώσης) του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΤΑΔ

Καλείστε να προσέλθετε σε ειδική Συνεδρίαση (δια ζώσης) του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΤΑΔ, την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 10:00π.μ. που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.

Για λόγους διασφάλισης της δημόσιας υγείας, η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία για πλήρως εμβολιασμένους και νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο, σύμφωνα με το αντίστοιχο πιστοποιητικό που θα προσκομίσουν  στον ΟΤΑΔ, σύμφωνα με τις εγκυκλίους με Α.Π. 20930/31.03.2020, 426 με ΑΠ 77233/13.11.2020, και την  ΔΙΔΑΔ/Φ69/188/οικ.21100/8.11.2021 (66η εγκύκλιο) του ΥΠ.ΕΣ «μέτρα και ρυθμίσεις στο πλαίσιο ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού» , για λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα της Ημερήσιας Διάταξης.

Σε περίπτωση που κάποιος από τους συμβούλους δεν έχει τα παραπάνω πιστοποιητικά, είναι απαραίτητη η προσκόμιση διαγνωστικού rapid test των τελευταίων 48 ωρών.

 Θέμα: «Συζήτηση και λήψη απόφασης για την έγκριση του Απολογισμού/Ισολογισμού και των αποτελεσμάτων χρήσεως οικονομικού έτους 2020 του Ο.Τ.Α.Δ.».

Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος τακτικού μέλους παρακαλούμε όπως ενημερωθούμε άμεσα προκειμένου να καλέσουμε αναπληρωματικό.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων