Πρόσκληση σε Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Δυτικής Αχαΐας

Παρακαλείσθε την δεκάτη τρίτη (13η) του μηνός  Ιουνίου 2021, ημέρα Τρίτη    και ώρα από 09:00 π.μ. έως 10:00 πμ μέσω τηλεδιάσκεψης, σε τακτική συνεδρίαση, μέσω της εφαρμογής που θα σας αποσταλεί έγκαιρα στο  ηλεκτρονικό σας  ταχυδρομείο, σύμφωνα με τις διατάξεις της παραγράφου 5 του άρθρου 67 του Νόμου  3852/2010, του άρθρου 10 της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ Α΄ 55/11.03.2020) «Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του», το με αριθμό πρωτοκόλλου 18318/13.03.2020 έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών και την με αριθμό πρωτοκόλλου 40/20930/31.03.2020 Εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών, τα μέλη της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, για συζήτηση και λήψη απόφασης επί του παρακάτω θέματος της ημερήσιας διάταξης:

«Συζήτηση και λήψη απόφασης  του Αν. Υπουργού Εσωτερικών σχετικά με την αποδοχή και κατανομή της β΄ δόσης λειτουργικών δαπανών  των σχολικών μονάδων έτους 2021, η οποία αναρτήθηκε στην Διαύγεια και έλαβε αριθμό ΑΔΑ: 60ΝΔ46ΜΤΛ6-5ΜΨ».

Σε περίπτωση που κάποιο από τα τακτικά μέλη της επιτροπής κωλύεται να είναι παρόν στην συνεδρίαση αυτή τότε παρακαλείται αφενός να ενημερώσει την γραμματεία της Επιτροπής και αφετέρου να καλέσει τον αναπληρωτή του.

Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών εξ αιτίας  του κορωνοϊού COVID-19 η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης μέσω της εφαρμογής που θα σας αποσταλεί έγκαιρα στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείου.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Ανακοίνωση – Άνω Αχαΐα

Η Δημόσια Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Δυμαίων ενημερώνει ότι λόγω των εργασιών σύνδεσης της Κοινότητας της Άνω Αχαΐας με το φράγμα,

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων