Πρόσκληση προς τα τακτικά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου για την εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής καθώς και των εκπροσώπων στη Γενική Συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (Π.Ε.Δ.) Δυτικής Ελλάδος

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου «Μελίνα Μερκούρη», στην Πλατεία Δημοκρατίας στην Κάτω Αχαΐα, στις 7 Σεπτεμβρίου 2014, ημέρα Κυριακή και ώρα 19:30΄, ώστε να διεξαχθεί η προβλεπόμενη από τα άρθρα 64 και 74 του ν. 3852/2010 και το π.δ. 75/2011 εκλογή α΄) των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου β΄) των μελών της Οικονομικής Επιτροπής γ΄) των μελών της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και δ΄) των εκπροσώπων στη Γενική Συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (Π.Ε.Δ.) Δυτικής Ελλάδος.

Ο ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΝ. ΡΑΥΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 

 

 

 

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Προχωρούν τρία σημαντικά έργα στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας με ομόφωνη απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου – Αγώνας δρόμου από τη Δημοτική αρχή να σώσει τα έργα!

Με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δυτικής Αχαΐας θα προχωρήσουν τρία σημαντικά έργα για το Δήμο, τα οποία έφερε προς

Αναζήτηση

Search

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων