Πρόσκληση Δημοτικού Συμβουλίου, Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

 

Σας προσκαλούμε την Δεκάτη Τετάρτη ( 14η ) Νοεμβρίου 2014, ημέρα Παρασκευή και ώρα 21:00 να προσέλθετε στην Κάτω Αχαΐα, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου που βρίσκεται στο Ισόγειο του Πολιτιστικού Κέντρου «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ» του Δήμου μας, προκειμένου να γίνει η Δημόσια Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δυτικής Αχαΐας, για να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις στα συνημμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

 

 

Βασίλης Αρ. Γκοτσόπουλος

ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ ΣΤΙΣ 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014

ΠΟΥ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΣΤΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 29874/10.11.2014 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


1ο.   Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την: α). Επικαιροποίηση της μελέτης: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΧΩΡΟΥ ΑΣΚΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΣΤΗΝ  Τ. Κ. ΣΑΓΑΙΪΚΩΝ ΤΗΣ Δ.Ε. ΜΟΒΡΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΙΑΣ»
και β). Καθορισμός του τρόπου δημοπράτησης του έργου: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΧΩΡΟΥ ΑΣΚΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΣΤΗΝ  Τ. Κ. ΣΑΓΑΙΪΚΩΝ ΤΗΣ Δ.Ε. ΜΟΒΡΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΙΑΣ»

Εισηγητής: Ραυτακόπουλος Αθανάσιος, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.

2ο.      Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση και παραλαβή της Α’ Φάσης της μελέτης με τίτλο: ‘’Μελέτη Γ.Π.Σ./Σ.Χ.Ο.Ο.Α.Π. Δημοτικής Ενότητας Δύμης Δήμου Δυτικής Αχαΐας ΄΄ και κατευθύνσεις για την εκπόνηση της Β.1 Φάσης.

Εισηγητής: Ραυτακόπουλος Αθανάσιος, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.

3ο.          Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τη συμμετοχή του Δήμου Δυτικής Αχαΐας στην πολυσέλιδη, πολυτελή έκδοση του περιοδικού «Travel book» της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ.

Εισηγητής:Νικολάου Χρήστος, Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.

4ο.        Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την συμμετοχή του Δήμου Δυτικής Αχαΐας στο FORUM ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 2014 (17Ο MONEY SHOW ΠΑΤΡΑΣ).

Εισηγητής: Νικολάου Χρήστος, Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.

5ο.        Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την μεταφορά της αρμοδιότητας διαχείρισης του αρδευτικού δικτύου, στην Δ.Ε.Υ.Α. Δυμαίων από τον Δήμο Δυτικής Αχαΐας.

Εισηγητής: Τραχάνης Σπυρίδων, πρόεδρος Δ.Ε.Υ.Α.Δ.

6ο.        Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με άδεια λειτουργίας επιχείρησης παροχής υπηρεσιών διαδικτύου (internet).

Εισηγητής: Σκάγιας Χρήστος, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων