Πρόσκληση Δημοτικού Συμβουλίου

Σας προσκαλούμε την Ογδόη ( 8η ) Οκτωβρίου 2014, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00 να προσέλθετε στην Κάτω Αχαΐα, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου που βρίσκεται στο Ισόγειο του Πολιτιστικού Κέντρου «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ» του Δήμου μας, προκειμένου να γίνει η Δημόσια Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δυτικής Αχαΐας, για να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις στα συνημμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

 

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

 

 

Βασίλης Αρ. Γκοτσόπουλος

 

ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ ΣΤΙΣ 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014

ΠΟΥ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΣΤΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 26.639/03.10.2014 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


1ο.   Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την:  α). Επικαιροποίηση της μελέτης: «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ, ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΜΟΝΟΠΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΟΘΕΑΤΩΝ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΠΕΤΡΟΧΩΡΙΟΥ ΤΗΣ Δ.Ε. ΔΥΜΗΣ, ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΠΑΤΩΝ & Τ.Κ. ΠΕΤΑ  ΤΗΣ Δ.Ε. ΛΑΡΙΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΣΑΝΤΟΜΕΡΙΟΥ ΤΗΣ Δ.Ε. ΩΛΕΝΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ»
και β). Καθορισμός του τρόπου δημοπράτησης του έργου: «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ, ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΜΟΝΟΠΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΟΘΕΑΤΩΝ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΠΕΤΡΟΧΩΡΙΟΥ ΤΗΣ Δ.Ε. ΔΥΜΗΣ, ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΠΑΤΩΝ & Τ.Κ. ΠΕΤΑ  ΤΗΣ Δ.Ε. ΛΑΡΙΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΣΑΝΤΟΜΕΡΙΟΥ ΤΗΣ Δ.Ε. ΩΛΕΝΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ»

 

Εισηγητής: Ραυτακόπουλος Αθανάσιος, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας

2ο.   Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την: α). Επικαιροποίηση της μελέτης: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ (ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΛΑΤΙ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ) ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ ΜΟΥΣΕΙΟ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΗΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗ Δ.Κ. ΜΕΤΟΧΙΟΥ ΤΗΣ Δ.Ε. ΛΑΡΙΣΣΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ» και β). Καθορισμός του τρόπου δημοπράτησης του έργου: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ (ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΛΑΤΙ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ) ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ ΜΟΥΣΕΙΟ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΗΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗ Δ.Κ. ΜΕΤΟΧΙΟΥ ΤΗΣ Δ.Ε. ΛΑΡΙΣΣΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ»

            Εισηγητής: Ραυτακόπουλος Αθανάσιος, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας

3ο.   Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την: α). Επικαιροποίηση της μελέτης:  «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΒΡΥΣΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ ΠΟΡΤΩΝ ΤΗΣ Δ.Ε. ΩΛΕΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΟΡΙΟΓΡΑΜΜΗΣ ΒΕΛΙΤΣΩΝ, ΚΑΝΔΑΛΟΥ ΤΗΣ Δ.Ε. ΛΑΡΙΣΣΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΗΛΕΙΑΣ» και  β.   Καθορισμός του τρόπου δημοπράτησης του έργου:  «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΒΡΥΣΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ ΠΟΡΤΩΝ ΤΗΣ Δ.Ε. ΩΛΕΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΟΡΙΟΓΡΑΜΜΗΣ ΒΕΛΙΤΣΩΝ, ΚΑΝΔΑΛΟΥ ΤΗΣ Δ.Ε. ΛΑΡΙΣΣΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ ΜΕ
ΤΟ  ΝΟΜΟ   ΗΛΕΙΑΣ»

             Εισηγητής: Ραυτακόπουλος Αθανάσιος, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.

4ο.   Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τον καθορισμό του τρόπου δημοπράτησης του έργου:  «ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΩΝ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΕΥΚΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΧΑΡΤΗ»

Εισηγητής: Ραυτακόπουλος Αθανάσιος, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.

5ο.   Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση του πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: «Ασφαλτόστρωση Δρόμων Λάππα – Μετοχίου – Βουπρασίου» της Δημοτικής Ενότητας Λαρίσσου του Δήμου Δυτικής Αχαΐας. Ανάδοχος Απόστολος Βγενόπουλος.

          Εισηγητής: Ραυτακόπουλος Αθανάσιος, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.

6ο.   Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση του πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: «Υδατόπυργος Λάππα» της Δημοτικής Ενότητας Λαρίσσου του Δήμου Δυτικής Αχαΐας. Ανάδοχος Εταιρεία ΣΤΑΘΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΑΤΕ.

          Εισηγητής: Ραυτακόπουλος Αθανάσιος, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.

7ο.   Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση του πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: «Αποχέτευση Δήμων Ωλενίας – Δύμης (Β΄ Εργολαβία)» της Δημοτικής Ενότητας Ωλενίας του Δήμου Δυτικής Αχαΐας. Ανάδοχος Κοινοπραξία Ευσ. Παρασκευόπουλος -Μάριος Μαρκαντωνάτος – Ανδ. Παπανικήτας.

 

          Εισηγητής: Ραυτακόπουλος Αθανάσιος, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.

8ο.   Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση του πρωτοκόλλου προσωρινής & οριστικής παραλαβής του έργου: «Επείγουσες Παρεμβάσεις για την αποκατάσταση Δικτύων στο Δήμο Μόβρης». Ανάδοχος Κοινοπραξία Χρ. Αλεξοπούλου – Δημ. Ζησιμόπουλος.

          Εισηγητής: Ραυτακόπουλος Αθανάσιος, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.

9ο.   Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση του πρωτοκόλλου προσωρινής & οριστικής παραλαβής του έργου: «Ασφαλτόστρωση Δρόμων Δ.Δ. Αράξου». Ανάδοχος: Χριστίνα Αλεξοπούλου.

          Εισηγητής: Ραυτακόπουλος Αθανάσιος, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.

10ο.  Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση διενέργειας προμήθειας ανταλλακτικών για την συντήρηση κάδων.

          Εισηγητής: Μυλωνάς Παναγιώτης, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

03. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 08.10.2014

 

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων