Πρόγραμμα εξυγίανσης δικτύου και έκπλυσης δεξαμενών της ΔΕΥΑΔ

Πολλαπλές ενέργειες λαμβάνουν χώρα από την Δ.Ε.Υ.Α.Δ για την εξυγίανση της λειτουργίας του συστήματος υδροδότησης των τοπικών κοινοτήτων Κάτω Αχαΐας ,Νιφορεϊκων, Αγιοβλασιτίκων και Λουσικών  ενόψει των προβλημάτων της θολότητας του νερού που παρατηρήθηκαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

 Πιό συγκεκριμένα ο φορέας διαχείρισης του Φράγματος έχει ξεκινήσει την έκπλυση των δικτύων που μεταφέρουν το νερό από το διυλιστήριο, στις κεντρικές δεξαμενές των άνω κοινοτήτων.

Σε συνέχεια των ανωτέρω : 

1) την Τετάρτη 24/11/2021 θα προβούμε σε καθαρισμό του Υδατόπυργου της Κάτω Αχαΐας με άμεση συνέπεια την διακοπή του νερού στην τοπική κοινότητα έως τις μεσημεριανές ώρες.

2) την Πέμπτη 25/11/2021 θα προβούμε σε καθαρισμό της δεξαμενής των Νιφορεϊκων  με άμεση συνέπεια την διακοπή του νερού στην τοπική κοινότητα έως τις μεσημεριανές ώρες.

3)την Παρασκευή 26/11/2021  θα προβούμε σε καθαρισμό της δεξαμενής των  Αγιοβλασίτικων   με άμεση συνέπεια την διακοπή του νερού στην τοπική κοινότητα έως τις μεσημεριανές ώρες.

4) το Σάββατο 27/11/2021  θα προβούμε σε καθαρισμό της δεξαμενής των Λουσικών  με άμεση συνέπεια την διακοπή του νερού στην τοπική κοινότητα έως τις μεσημεριανές ώρες.

Η Δ.Ε.Υ.Α.Δ. ζητά την κατανόηση των Δημοτών για  την διακοπή υδροδότησης στις παραπάνω τοπικές κοινότητες .

23/11/2021

Δ.Ε.Υ.Α. ΔΥΜΑΙΩΝ

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων