Προετοιμασία ενόψει της αντιπυρικής περιόδου

Την πρώτη του συνεδρίαση για φέτος θα πραγματοποιήσει το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Δυτικής Αχαϊας αύριο Τρίτη 12 Απριλίου στις 11 το πρωί στο πρώην Δημαρχείο Ωλενίας στα Λουσικά.

Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι δύο. Πρώτον, ο απολογισμός της χειμερινής περιόδου 2021-22 και δεύτερον ο προγραμματισμός για την αντιπυρική περίοδο του 2022. Και στα δύο θέματα εισηγητής είναι ο Δήμαρχος Σπύρος Μυλωνάς που είναι και πρόεδρος του Συντονιστικού Οργάνου.

Στη συνεδρίαση έχουν κληθεί να παραστούν ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας Αχαϊας Χαράλαμπος Μπονάνος, ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κώστας Ταπεινός, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΔ Παναγιώτης Κουνάβης, ο δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Ραυτακόπουλος, υπηρεσιακοί παράγοντες αλλά και εκπρόσωποι εθελοντικών οργανώσεων και φορέων.

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 26.09.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 26/09/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων