Προχωρούν οι εργασίες ριζικής ανακατασκευής της οδού Φιλοποίμενος στην Κάτω Αχαΐα

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες για την ριζική ανακατασκευή της οδού Φιλοποίμενος στην Κάτω Αχαΐα.

Στο συγκεκριμένο τμήμα της Φιλοποίμενος είχαν παρουσιαστεί εκτεταμένες καθιζήσεις στην οδό λόγω προβληματικής απορροής των όμβριων υδάτων, της έλλειψης φρεατίων αλλά και της αυθαίρετης κατασκευής των πεζοδρομίων.

Οι εργασίες που πραγματοποιούνται περιλαμβάνουν την καθαίρεση των υπαρχόντων πεζοδρομίων και την κατασκευή νέων πεζοδρομίων, κρασπέδων και ρείθρων, την ανακατασκευή του οδοστρώματος και την κατασκευή των κατάλληλων φρεατίων για την απορροή των υδάτων σε υφιστάμενο αγωγό κατά μήκος της οδού.

«Η οδός Φιλοποίμενος, οι κάτοικοί της αλλά και οι διερχόμενοι, υπέφεραν με κάθε βροχή», δήλωσε ο Δήμαρχος Σπύρος Μυλωνάς και πρόσθεσε: «Τα προβλήματα αυτά σύντομα θα ανήκουν στο παρελθόν. Σταθερά και μεθοδικά δίνουμε λύσεις σε χρονίζοντα προβλήματα του Δήμου μας» κατέληξε ο Σπύρος Μυλωνάς.

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ Τ.Κ. ΠΟΡΤΕΣ

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΏΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΛΟΓΩ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΒΛΑΒΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΟΡΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΗΣ ΔΕΥΑΔ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΔΥΟ ΩΡΩΝ

Συνάντηση Δημάρχου Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλου με την Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Πολιτικής και Οικογένειας της Π.Δ.Ε.

Την Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Πολιτικής και Οικογένειας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας κ. Ντάτσικα Γεωργία υποδέχθηκε σήμερα στο γραφείο του ο Δήμαρχος

Αναζήτηση

Search

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων